Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen érzés volt mikor először behatolt a pénisz a seggetekbe?
Figyelt kérdés
2020. dec. 22. 04:25
1/11 anonim válasza:
Mennyei! Azt éreztem, hogy menten elsül a farkam ami kőkemény volt végig amíg dugták s seggem!
2/11 anonim válasza:
Pénisz még nem volt a seggemben, de kipróbálnám. Újjaztak már meg egyszerre több újjal, és az nagyon jó volt. Eszméletlenül nagyot élveztem.
3/11 anonim válasza:
Az elején egy kicsit fájt, de utána nagyon élveztem. :)
4/11 anonim válasza:
Soha nem élveztem, ezért lettem aktív.
6/11 anonim válasza:
Én nagyon élveztem.
Nagy volt neki, feszített de isteni volt.
Inkább másnap fájt, de megérte.
7/11 anonim válasza:
Még nem járt bennem de szivesen kiprobálnám:)
8/11 anonim válasza:
Szeretem, de sajnos mostanában nem sokszor volt mert a páromnak nagyobb van mint amit én kényelmesen elbirok így maradt a szopás!
9/11 anonim válasza:
Nagyon jó érzés. Szívesen átélbém újra, így több mint 1 év kihagyás után.
10/11 anonim válasza:
A elején furcsa érzés volt, de kis idő után jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!