Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Józan László (színész) szerintetek meleg?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon úgy tűnik, sosem mutatkozott még csajjal, és instagrammon is elég sok meleget követ.
Hallottam róla már máshonnan is, hogy meleg.
2020. dec. 20. 09:40
12/16 A kérdező kommentje:
Kalamár hívta a sorozatba....azért az is jelenthet valamit.
Szerintem nézzetek meg pár beszélgetést vele youtube-n, és eldönthetitek, hogy az-e :)
2020. dec. 20. 16:14
13/16 anonim válasza:
Az hogy ki hívta nem mindegy? Gondolod hogy csak őt hívta? Jézus kérdező te nagyon gyökér vagy
14/16 A kérdező kommentje:
Hallottam pletykákat, ki és hogy került, kerülhetett anno be abba a sorozatba. Ezért írtam, nem másért.
A bókodat meg köszönöm.
2020. dec. 20. 17:31
16/16 anonim válasza:
Tuti. De aranyos meg szimpi. Dugnám. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!