Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozzam fel a haveromnak, hogy fizetnék a szexért?
Van egy “hetero” haverom, akivel régen volt kisebb kaland, kivertük egymásnak. Mostanra ő nem szeretné ezt a dolgot, próbáltam rávezetni de nem volt benne. Viszont elég nyitott és simán eltudom képzelni, hogy pénzért benne lenne valamiben. Hogy hozzam ezt fel neki? Mivel csak egy haver ezért nem érezném megalázónak, nem komoly barátság. Prostikat nem szeretnék mert az nem olyan izgató mint egy “hetero” srác aki odadja magát nekem akár csak egy kiverés erejéig. Kb 20-30 ezer forintra gondoltam de van aki megér többet is. Ilyen partnereket meg neten nem nagyon lehet találni.
27f
Hát ilyet ne ajánlj fel.
Max én annyit tennék, hogy közösen iszogatnék vele.
Ha benne van a dologban, csak elnyomja magában, akkor a pia az oldani fogja a gátlásait, és talán benne lesz újra.
Ha nem, akkor veszett ügy, hiába próbálkoznál pénzzel is.
Szerintem ezt próbáld ki, nem tudom szilvesztert hol tervezi, de ha nincs programja, hívd át magadhoz, és ott marad reggelig.
Valamiféle humoros formában tegyél rá utalást.
Ha csak viccként fogja fel vagy felhàborodik, akkor fogd rá hogy csak vicc volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!