Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötletek hogyan lehetne ezen változtatni ? ( lent kifejtem)
Figyelt kérdés
Nem olyan régen összejöttem egy sráccal, aki eddig aktív volt, én switch vagyok. Már többször mondta, hogy oké kipróbálja, de mindig amikor odaértünk, hogy akkor beteszem megfeszítette a testét. Nem szándékosan, mindig sikerül lenyugtatni, de amikor újra próbálkozom megint görcsöl. Igyekszem olyan gyengéd lenni amennyire csak lehet, de folyamatosan befeszül. Alkohol hatására sem változik.
Egy. Ha alkoholt fogyasztotok direkt, szex előtt ..ez a történet már rosszul hangzik. Kettő. Nem kell "csőstül rontani a házba". Ott vannak az ujjak. Három. Síkosító. Azzal még a hangyának is bemegy.
2020. dec. 19. 01:05
2/12 anonim válasza:
Lehet hogy fél, nem mindenki ugyanúgy reagál az elsőre. Főleg ha eddig aktív volt, biztos vagy benne, hogy szeretné? Mármint őszintén, nem csak azért mert mondjuk tudja, hogy te szeretnéd.
2020. dec. 19. 01:26
3/12 bárándi válasza:
Kérdező. Bocsi a kérdésért de nekem új ez a "switch" kifejezés. Vagy talán az "uni" beállítottságot takarja? Előre is megköszönöm ha felvilágosítasz.
2020. dec. 19. 07:24
4/12 A kérdező kommentje:
Nem két liter vodkát ittunk meg szex előtt, csak egy pohárral, hogy kevésbé legyen feszült. Én sem vagyok hülye, nem csak benyomni próbáltam minden előkészület nélkül. Használtam az ujjaimat is előtte, síkosítót közben. Az ujjaimra is ráfeszített, de a f rkamra annyira, hogy nem megy be.
Beszéltünk már többször erről és nem erőszakoskodom.
Igen unit jelent, csak irtózom ettől a szótól, bocsi.
2020. dec. 19. 10:48
5/12 anonim válasza:
Nem akartalak megbántani, csak infó hiányában annyit tudtam írni. Az uni szerintem szép szó, a switch meg inkább BDSM fogalom, azért nem illik ide. Sajnálom, hogy nehéz nektek. Szerintem azba fontos hogy ezt megtudjátok beszélni egymás között. Ha nem megy, akkor nem megy, majd idővel, jól teszed ha nem sietteted, türelmes vagy:) Esetleg ha saját magának csinálná először egy kisebb "eszközzel".
2020. dec. 19. 11:57
6/12 A kérdező kommentje:
Alapjáraton a jelzők nekem nem annyira tetszenek, de bocsi, a megzavarásért!
Köszi a választ! :)
2020. dec. 19. 13:58
7/12 anonim válasza:
Akkor fog ellazulni amikor élvezi és kívánja. Az ujjazás nem csak egy fizikai tágítás hanem egy mentális felkészítés is. Amikor ujjazod azt élvezi? Addig kell csinálni amíg a “már majdnem elélvez” állapotba kerül és utána betenni. Ha nem élvezi, akkor érdemes lenne közösen felfedezni ezt a fajta kielégülést.
2020. dec. 19. 15:23
8/12 A kérdező kommentje:
Teljesen változó, van amikor élvezi van amikor meg teljesen befeszül. De sosem engedi el magát teljesen. Pedig esküszöm nem erőltetem.
2020. dec. 19. 21:28
9/12 anonim válasza:
Ő szokta kérni hogy próbáljátok meg ?
2020. dec. 19. 21:33
10/12 A kérdező kommentje:
Igen szokta mondani, az elején én kértem, de aztán ahogy alakult közöttünk a kapcsolat és láttam/éreztem, hogy neki nem jó, nem kértem többé. Mondtam neki, hogy nekem megfelel így ahogy van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!