Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt már hogy suliba egy órán már felállt neki a farka?
Figyelt kérdés
Nekem már volt.
Válaszodat írd le kommiba!
2020. dec. 15. 18:54
11/16 anonim 

válasza:

Én inkább azt kérdezném meg, hogy kinek NEM volt ilyen! :D
Főleg kamaszkorban, a "túlfűtött hormonok időszakában" minden egészséges srácnak valószínűleg legalább egyszer (de inkább többször/sokszor) volt/van ilyen élménye.
12/16 anonim 

válasza:

volt hogy egy nap többször is felállt óra közbe. Elég kínos ha felszólítanak közbe
13/16 anonim 

válasza:

Rengetegszer volt, főleg kamasz koromban, délelőtt mindig felállt legalább egyszer. Feszes boxert hordtam, hogy ne legyen annyira feltűnő ha pont akkor van merevedésem mikor vége az órának és menni kell.
14/16 anonim 

válasza:

#8 pont gondolkodtam rajta, hogy mennyi srác lehet akinek az online oktatás alatt feláll és tesz is közben valamit, amit a suliban nem lehetne :)
15/16 anonim 

válasza:

Még mielőtt coming outoltam, haverom gyakran csak nekem állította fel az amúgy igen csak termetes farkát óra közben, hogy fogjam meg neki. Eljátszottam a félős hetero srácot, de valahányszor megfogtam, olyan kőkemény lettem én is, mint a dorong. Azóta persze előbújtam, és még csak szele sincs már az ilyen dolgoknak :/
16/16 anonim 

válasza:

Elég sokszor és mindig igazitani kellett .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!