Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoptál már le heterót? Hogy történt?
Amíg nem ismertem be magamnak, hogy meleg vagyok, addig én is heteronak vallottam magam.
Ez is számít?
Értem én, ha neked nem tetszik ez a vita, de gondolj csak bele....
Magamból tudok kiindulni... Full meleg vagyok és el tudom ismerni, ha egy lány szép, de szexuálisan egyikük sem tudna megmozgatni....
Szóval ilyen nincs, hogy heterót leszopni.... Benne már vannak hajlamok, csak eddig nem ismerte be magának... Ahogy írtad... magát lehet hogy heterónak vallja, de attól még nem az, ezzel csak nyugtatja magát.... :)
Pedig értelmetlen.
Sokan nem vallják be maguknak, hogy biszexek, érdemes megnézni gyakorin is.
Addig mennek el a saját neműekkel, amíg úgy gondolják az belefér a "kíváncsi hetero" kategóriába.
Sok olyat ismerek aki még a passzív szerepet is bevállalta, mégis heteronak vallja magát.
Itt inkább a kérdés az, hogy sz-pott-e le már valaki olyan pasit aki heteronak vallja magát.
Kedves kérdező! A minősíthetetlen válaszaiddal csak magadat minősítetted, nem minket... :-)
Miért érzem egyre inkább úgy, hogy valójában arról lenne szó, izgatna téged valami szex, vagy szopás fiúval, de heterónak hiszed magad és ezért húzod fel magad ennyire azon amiket írunk? hmmm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!