Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Karácsonykor és más ünnepnaoko...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karácsonykor és más ünnepnaokon (miklulás, húsvét stb) csak én érzem úgy hogy szorongok, hogy kiverjem-e a farkam vagy sem?

Figyelt kérdés
Ti minden gondolkodás nélkül kiveritek pl. szenteste , tudván, hogy jön a kisjézus, aki megszületett?

2020. dec. 7. 22:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%
Kiverem ugyanúgy. Sőt ha van párom akkor még szexelek is...
2020. dec. 8. 04:41
 12/20 anonim ***** válasza:
88%
Tudom, hogy szenteste nem jön semmilyen kisjézus...
2020. dec. 8. 07:37
 13/20 anonim ***** válasza:
91%
Ha lenne bármilyen valóságalapja az egésznek, akkor az év többi napján is bűnt követnél el. Semmivel sem javítana a helyzeten, hogy ünnepnapokon nem teszed. Szóval vigasztaljon a tudat, hogy így is, úgy is együtt megyünk a pokolba :D Persze nekem egyszerűbb odáig eljutni, mert nem hiszek benne. Mármint az egyházban nem hiszek.
2020. dec. 8. 07:43
 14/20 anonim ***** válasza:
93%
Kiverem minden gond nélkül. :D
2020. dec. 8. 09:27
 15/20 anonim ***** válasza:
75%

Mivel meglehetősen prűd vagyok, magamat ismerve biztos nem tenném.

Csakhogy felmenőim egyik fele erősen vallásellenes, másik fele ázsiai, európai ismerőseim is mostanság inkább oroszok, értsd: másik naptárt használnak, tévét meg jó ideje nem nézek, magyarán azt se tudom, mikor vannak ezek az ünnepek. Valamikor a téli meg a tavaszi szünetben, és elfolynak napokig, ennél közelebb nem jutottam még, és nem is akarok...

Ja, hogy ez meleg kérdés volt? Akkor meg pláne nem értem, mégis mit "illedelmeskednétek" egy olyan vallással, ami első pillanatban a szemétre dobna titeket, ha tehetné. Meg vagytok ti húzatva?

2020. dec. 8. 09:46
 16/20 anonim ***** válasza:
34%

Most itt miért van sok tökre értelmes válasz lepontozva?

A zöld pipa nem azt jelzi, hogy tetszik e vagy sem, hanem hogy hasznos e vagy sem. És bizony minden olyan válasz hasznos lehet, ami nem troll. Vedd példának az 5. válaszolót, mert a kommentje teljesen jogos, mégis le van pontozva a béka segge alá.

2020. dec. 8. 15:13
 17/20 anonim ***** válasza:
80%
egyik nap olyan mint a másik. ha meg hiszel különböző mitológiákban, és számodra ez fontos, vagy zavaró, akkor ne verd ki amikor jön a kisjézus. egy napot ki lehet bírni.
2020. dec. 8. 15:55
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Kiverem ugyanúgy, de a családi felfordulás miatt ilyenkor nyilván nincs annyi időm nyugodtan verni.
2020. dec. 8. 18:09
 19/20 anonim ***** válasza:
69%

Itt milyen sok gyerek írt aki még hisz a csodákban

Arik vagytok, lesz még kit kihasználni

2020. dec. 9. 12:47
 20/20 anonim ***** válasza:
69%
Ha keresztény vagy mindegy mikor vered ki, mert maga az önkielégítés is bűn, amiért a pokolra jutsz. Tény!
2020. dec. 9. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!