Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelnétek Szájer Józseffel??
Figyelt kérdés
Most hogy kiderült, meleg akar lehetne is...
Szerintem daddy-nek tok jo lenne.
-politikai velemenytol fuggetlenul-
2020. dec. 2. 22:00
1/12 anonim válasza:
Nem, számomra visszataszító. Akkor sem kellene ha nem lenne politikus, de így végképp nem.
20F
2/12 anonim válasza:
Szép tollseprű lenne a szakállábol takaritáshoz.
Manci néni
78/l
3/12 A kérdező kommentje:
Fuhhh 2es...🤣🤣🤣🤣😂
2020. dec. 3. 08:51
5/12 anonim válasza:
Rég voltam már pasival, de ez akkor sem kellene, ha más pasi nem lenne a földön!
7/12 A kérdező kommentje:
Hat engem biztos baszhatna
Izgato
2020. dec. 3. 12:08
8/12 anonim válasza:
Amit tett a politikai pályafutása alatt, keresztbe tett nekünk melegeknek, ti ezekután még lefeküdnétek vele?
(azoknak szól akik igennel válaszoltak)
9/12 anonim válasza:
Pénzért igen, mármint ha el akarna tartani
1 alkalomért nem
10/12 A kérdező kommentje:
8as pont ezért izgato mert ilyen alazos szex lenne
(Mar akit ez beindit, mint engem)
2020. dec. 3. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!