Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oldrockboy kérdése:
Fethisizmus? Milyen fethisizmussal éltek? Ki tudjatok élni? Vagy mar feladtatok a keresést?
Figyelt kérdés
2020. nov. 29. 19:26
11/19 Gábor19... válasza:
Lufi fétis, imadom ha egy lány valamilyen felfújhatós strandjátékon, léggömbön ül, ugra bugrál.
Itthon még nem láttam olyan csajt akinek szintén ilyen fétise lenne. Sőt a random nőket is alig lehet rá venni ilyen jàtékokra. 30f
12/19 anonim válasza:
Szívdobogás fétis. Hallgatni, kitapintani, érezni egy nő szívét. Keveseket izgat, de azért akad, nekem szerencsém volt, egy hosszú kapcsolatomban a lány szintén szívdobogás fétisiszta volt, ebből a szempontból (is) sajnálom, hogy vége lett. Azóta nehezen, kevesekkel tudom megosztani, párkapcsolaton belül szinte alig. Éppen ezért próbálok mindig partnert találni, de nagyon nehéz, elvétve akad egy-egy ilyen élmény.
13/19 anonim válasza:
Hát, ezek az utolsók valóban nagyon fura fétisek, pláne, hogy nőkkel kapcsolatosak. :D
14/19 anonim válasza:
A szívdobogás fétis nálam nőkkel kapcsolatos, tekintve, hogy férfi vagyok és hetero. De ismerek szívdobogás fétissel rendelkező hetero nőt, akinél férfire vonatkozik.
15/19 anonim válasza:
És csak most vettem észre, hogy a kérdés homoszexualitás kategóriájú, úgyhogy elnézést, nem szerettem volna beletrollkodni.
16/19 anonim válasza:
Megértjük teljesen, és el is fogadjuk, hogy van aki férfi létére a nőket szereti. 😊 Nekünk szokatlan csak kicsit.... :)
18/19 anonim válasza:
Nekem nagyon furcsa fetisem van szexi az ujraelesztes persze nem amikor baj van, egy szexi szivmasszazs szexi Lelegeztetes senkit nem találtam meg hasonlót szerintem nincs is!
19/19 anonim válasza:
Nekem az orvosi vizsgálatok, elsősorban fiatal fiúkkal, lányokkal még nem próbáltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!