Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A transz srácoknak tényleg rosszul esik ha lefiúzzák őket?
Figyelt kérdés
Ha te transz vagy és cikiznének emiatt és olyanokat mondanánka hogy srác vagy meg ilyenek, te mit csinálnál?2020. nov. 27. 19:58
1/14 anonim válasza:
A transz srácoknak nyilván jólesik, ha lefiúzzák őket. Vagy arra gondolsz, hogy az esik rosszul nekik, hogy fiúnak és nem férfinek szólítják? Vagy csak fogalomzavarban vagy és igazából a transz nőkre gondoltál?
2/14 anonim válasza:
Szerintem te nem tudod, hogy kik a transz srácok.
3/14 A kérdező kommentje:
Na, úgy értem ha valaki fiúnak született, de már lány....
2020. nov. 27. 20:07
4/14 anonim válasza:
Akkor ő transz nő. És igen rosszul esik nekik ha lefiúzzák őket, mivel nem fiúk, hanem lányok, és mindigis azok voltak attól függetlenül hogy milyen testbe születtek. És akik ilyeneket mondanak nekik csak direkt bántani akarják őket.
5/14 anonim válasza:
Snapen egyszer beszélgettem egy ilyesmi sráccal (tehát farka volt, hogy érthető legyen a srác). Egész sokat beszélgettünk, jól elvoltunk, illetve nem is említette, hogy ő lánynak képzeli magát. Aztán egyszer valahogy előkerült a téma és úgy behisztizett rajta, amikor fiúnak mondtam, hogy tiltott is.
6/14 anonim válasza:
#5:
Nem egy sráccal beszélgettél, hanem egy lánnyal.
Nem lánynak képzelte magát, hanem lánynak érezte magát, lányként azonosította magát.
Azért tilthatott le, mert fiúnak nevezted, annak ellenére, hogy tudtad, lányként tekint magára.
Remélem azóta megértetted a történteket és próbálod kerülni az ilyen modortalanságokat. Ez csak a minimális tisztelet kifejezése.
7/14 anonim válasza:
Biologiailag akkor is a születési nemük a mérvadó szvsz.
8/14 anonim válasza:
Nyilván ez a reakció, ha te páros lábbal belegázolsz az érzéseibe.
9/14 anonim válasza:
Egy orvosi kezelés vagy beavatkozás esetén mindenképpen. A konkrét személy társadalmi kapcsolatait illetően viszont nem.
Ezzel lehet vitatkozni, ha nem tudod elfogadni és feltétlen az alapján kezelsz embereket, mi van a nadrágjukban vagy szoknyájuk alatt. Nem biztos hogy dicsőség ilyen klubba tartozni :o)
10/14 anonim válasza:
Bocsánat, a #7-esre válaszoltam, csak egyszerre írtuk a hozzászólásunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!