Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mélytorkozás közben szájba élvezés, van akivel ez már megtörtént?
Figyelt kérdés
Arra gondolok amikor a partner farka teljes egészében, tövig a szátokban van és akkor élvez el, konkrétan a nyelőcsövetekbe.
Ez mennyire kellemetlen?
Van ilyenkor öklendezés vagy simán lemegy?
2020. nov. 23. 09:56
11/18 Gabipasika válasza:
Hát most f elizgattatok rendesen :)
Szeretném megpróbálni bár elég öklendezős vagyok.
Van valaki aki ledugná ameddig lehet?
38/F (Duci)
13/18 anonim válasza:
Legelső ilyen volt nekem, őszintén nagyon jó volt, jobb, mintha simán a számba
14/18 anonim válasza:
Én csak aktív oldalról tudok beszámolni. 1x volt ilyenem. Egy vékony nagyon szexi tini sráccal. Élvezte:)
15/18 anonim válasza:
Sajnos még nem de nagyon jó lenne.
16/18 anonim válasza:
Igen, volt többször is. Általaban nem kellemetlen, sőt nagyon jó. Kivéve ha ügyetlen a farok gazdája. 😁
Annyiban nem szeretem direkt a torkomba kapni, mert így nem érzem a sperma ízét, ami nekem nagyon bejön.
17/18 anonim válasza:
Nekem is volt többször!
Élveztem.
Persze az is csodálatos, mikor a számba élvez és érzem az ízét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!