Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is észrevette, hogy több...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is észrevette, hogy több lett a kamus az oldalon, mint pár éve?

Figyelt kérdés
Régebben könnyebb volt itt bárkivel megbeszélni a dolgokat és találkozni, de mostanság már eltűntek az ilyen egyének.

#homoszexualitás #régen #találkozó #Régenmindenisjobbvolt
2020. nov. 21. 22:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Amióta megújították, katasztrófa.
2020. nov. 22. 08:33
 12/18 anonim ***** válasza:
82%

Vajon mi lehetett itt régebben, ami most más? Talán lecserélődött a nemzedék?

A saját nemzedéked valószínűleg már az életet éli, ki sem látszik belőle, és nem itt lóg GYK-n a 16 évesek között. Aki mégis, az nyilvánvalóan nem tartozik a laza, bevállalós személyiségtípusba. A 16 évesek meg valószínűleg nem mernének egy bácsival (veled) elmenni.

2020. nov. 22. 08:51
 13/18 -remete- ***** válasza:
82%
Persze hogy sok a kamus. Kimutyizzamagát oszt hali. Amugy a partnerkeresőn is sokan vannak a mutyizok. Arra nem szégyenlenek máshonnan képet lopni.
2020. nov. 22. 09:43
 14/18 anonim ***** válasza:
75%

En nem vettem eszre

Akivel megdumaltuk h talizunk es lesz*pom azzal taliztam es megtortent

2020. nov. 22. 09:46
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Mintha a társkeresők nem ugyan olyanokkal lennének tele. :D
2020. nov. 22. 11:33
 16/18 anonim ***** válasza:
83%
Ez azért érdekes. Kiírnak ide egy kérdést, amire válaszolok. Pár perc és jön a privát, “hány éves vagy, hol laksz” vagy nyílt szexuális ajánlat. Ha elutasítom, mert nem ezért vagyok itt, amúgy sem akarom idegennel,akkor egyből “kamus” vagyok. Pedig én csak válaszoltam,mindenféle szándék nélkül.
2020. nov. 22. 15:14
 17/18 -remete- ***** válasza:
100%
Bezony vállald fel. :))
2020. nov. 22. 15:41
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Sok jófej meleg le lett tiltva egy időben. Azóta meg sok új jött, de sok kamus is. Régen se volt ez máshogy szerintem csak az arány változott...
2020. dec. 23. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!