Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki élvezett már a saját arcára esetleg a szájába?
Figyelt kérdés
2020. nov. 20. 13:54
3/27 anonim válasza:
Direkt nem szoktam, de múltkor elég nyagyot lőttem ágyban fekve és olyan lett az arcom.
5/27 anonim válasza:
Valamikor kamaszkoromban utoljára
6/27 anonim válasza:
Előfordult már, mint ahogy az is, hogy a saját anyagomat egy fecskendővel a fenekembe nyomtam dildózás után.
7/27 anonim válasza:
Mióta van kapcsolatom nem.
De régebben igen
8/27 anonim válasza:
Sajnos nem, mert nem vagyok olyan hajlékony, hogy tudjam magam orálisan kényztetni, pedig nagyon szeretném.
9/27 anonim válasza:
en gyertyaba szoktam a számba élvezni,volt hogy a makkom bekaptam
10/27 anonim válasza:
Igazad van, de ez is csak akkor megy, ha vékony vagy, és nincs pocak.
Na akkor viszont kiváló. A vékony travikák is csinálják így. Csúcs szuper. ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!