Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek ti próbáltátok már néger férfival a szexet? Ha igen milyen volt?
Figyelt kérdés
2020. nov. 16. 22:51
1/6 anonim válasza:
Akartam de a talin nem jöttem be neki. Annyi nem volt benne hogy megmondja. Úgy tett mintha nem tudná mi van. Egyedüli feka a megállóban vár majd lelép. Kínai, maláj, mexikói volt már.
2/6 anonim válasza:
Dániában voltam néger sráccal. Egész jó volt .
3/6 anonim válasza:
Igen egyszer voltam. Elég jó volt.
4/6 anonim válasza:
Voltam párral.Semmi különös,ha csak az nem,amikor folyik ki az anyag a
szája mellet.Fehér a feketén.
5/6 anonim válasza:
Szaunában.
Sötétszoba, szívja a popperst, mint állat, közben rángatja a (meglehetősen nagy) farkát. Ráigazítja a fejem. Mondom miért ne, egyszer élünk. Közben csak szívja a cuccot, és velem is beleszagoltat.
...
...1 perc alatt elment. Igaz, szinte az orromon jött ki a cucc, annyi volt. :D De jólesett.
Aztán beleült. Lovagló pózban. Jó mélyen. Jó technikája volt, igaz, én bírtam legalább 3 percig. Aztán mentem. De ennyit szinte sose. Tele lett a gumi, de rendesen.
6/6 Kajak53 válasza:
Nem vagyok rasszista, de a szexben a feketék engem taszítanak. Ráadásul furcsa szaguk is van. Hogy azt ne mondjam, büdösek. Nem Magyarországon élek. De itt valami speciális füszert, vagy olajat használnak az ételkészítésnél, aminek még a börön keresztül is van szaga, sajnos. Ez teljesen független a személyi hygiéniától! Ápolt, görög isten testü fiúknak, férfiaknak errefelé elviselhetetlen szaguk van. Még az uszodai tusolás közben és után is érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!