Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belőletek váltott ki valamit a Korona? Pl terveket ha vége lesz?
Ez is csak egy ujjab kifogás
Hogy most miért nem.
Mi már átestünk rajta, semmi psra nem volt. 3nap 38,5 fokos láz ennyi és az ismerőseinknél is.
Tavaj többen haltak meg sima influenzába mint idén.
Covidosal voltam
Igaz már nem volt lázas
De karanténba volt
Semmi bajom
Van akinél nem okoz tünetet, van akinél kisebb mértékűt, de sajnos ismerek olyat akinek elég durva tünetei voltak.
Értem én hogy ez egy vírus és hogy velünk lesz mint az influenza minden évben, de szerintem amíg nincs ellene stabil védőoltás addig ki lehet bírni kalandozás nélkül. Maradjunk annyiban hogy ma beugrottam egy plázába pisilni és a faszi kézmosás nélkül távozott onnan. Ennyit arról hogy az emberek odafigyelnek egymásra. Amíg alapvető higiéniai dolgokat nem tartunk be addig mit várunk? Nem csak a korona létezik, de honnan az istentől tudjam, hogy a pasas farka nem volt gombás én meg utána fogtam meg a kilincset?
Szóval azt akarom mondani hogy nem kell rettegni, de ha lehet akkor a plusz társas kapcsolatokat vadidegenekkel le kell csökkenteni a minimumra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!