Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívak és unik: tetszik nektek az ilyen alsógatya, szexi?
2020. nov. 14. 23:29
2/8 anonim válasza:
Magam részéről nem hordanám, esetleg csak alkalomra, de egész szexi.
3/8 anonim válasza:
Ezen a csávón egy rotációskapa is tetszene.
4/8 anonim válasza:
Jaja, itt nem az alsó a lényeg hanem a pasi, ha ugyanezt egy 120 kg-s puhahusi venné fel akkor már k.vára nem lenne annyira szexi.
5/8 gayjano59 válasza:
egy ilyen szexi pasin minden szexi de én egyből levenném róla!
7/8 anonim válasza:
Maga a gatyó jó, de a pasi nem kéne. Nagyon nem szeretem ezt az alkatot.
8/8 anonim válasza:
Nekem tetszik ez a típusú alsó nagyon sexi tud lenni. Persze testalkat is ke hozzá. Azért nem mondanám azt, hogy feltétlen kugyurtnak ke lenni szerintem egy normál testalkatú fiún is sexi tudna lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!