Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzív srácok, a popótokból...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzív srácok, a popótokból mikor és hogyan távozik a sperma?

Figyelt kérdés
Általában a fenekembe szokott lőni a barátom amit imádok és rendszerint mindig másnap egy nagy puki szerűséggel távozik belőlem a sperma amit érzek előre, mert hasonló mint mikor vécéznem kellene
2020. nov. 14. 06:26
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Ha nem éppen azonnal folyik ki amikor kihúzza, akkor nekem is másnap reggel szokott (feltéve ha este csináljuk). Ha nap közben, akkor szex után a zuhany alatt jön ki.
2020. nov. 14. 06:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kb azonnal. Elmegyek a wc-re és kinyomom.
2020. nov. 14. 07:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
én utána nem sokkal kinyomom
2020. nov. 14. 07:28
 4/7 anonim ***** válasza:
9%
Azt hiszem ma kihagyom a reggelit. 🤢
2020. nov. 14. 08:12
 5/7 anonim ***** válasza:
53%
4. XDD
2020. nov. 14. 11:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Nálunk is a fenekembe szokott lőni általában. Amikor még gumival csináltuk, akkor kivette, lehúzta, és rám spriccelt a végén. Mióta viszont gumi nélkül megy a dolog, jobban szereti belém engedni. Meg persze én is jobban szeretem így befejezni. :)

Én mindig elmegyek utána vécére, és megpróbálom kinyomni magamból. A legtöbbször sikerül is, ritka, hogy ne jönne ki így mind. Ez utóbbinak, gondolom, ahhoz van köze amúgy, hogy ő milyen mélyen és mekkorát élvezett éppen. ;)

2020. nov. 14. 17:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Hali én hagyom hogy bennem megalvadjon , ha meg úgy van akkro kiszellentem. Remélem segítettem.
2020. nov. 14. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!