Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudja rengeteg férfi felfogni, hogy CSAK sportos vagy kigyúrt férfit akarok? Más ne is írjon!
A profil tetején le van írva a grindrn és a planetromeon is.
Röviden, érthetően és normálisan.
De mintha semmi sem lenne.
Tömegével jönnek más típusú férfiaktól levelek.
Nem is csak átlagos formájúaktól de kövérektől is.
Nem hiszem hogy a testalkatnak össze kellene függenie az olvasási képességgel és értelemmel.
De mégis.
Te csak a kulsosegekre mesz
Ok pedig ugy gondoljak (ahogy meg eleg sokan..) hogy a belso az fontosabb a kulsonel es ezert probalkoznak
Hogy hatha meggondolod valamelyikuknel ezt a nezopontodat..
Nem kötelező válaszolnod nekik. Nekem anno kint volt hogy velem egykorú fiatalokat keresek kapcsolatra, ehhez képest nyomult a sok 40es pali a "szia szex" szöveggel. Instant tiltás, ne hagyd hogy más pazarolja az időd. (Mielőtt nekem esne valaki, akik beleférnek a korhatarba és azt keresik amit én azoknak mindig válaszolok, ha bejön ha nem, de ez amikor nem bírják elolvasni a profilt ez már nagyon unalmas...
18/f
#erőszak #zaklatás?
A végén még megsajnállak.
Én komolyat keresek , ami ki is van írva a profilomra, mégis rengeteg farok képet kapok és szexfelkérést.
Bármit is írsz ki, nem olvassák el, pláne ha van kint képed.
Persze a tiltás megoldás, csak egy ponton túl nagyon zavaró.
Van amikor a simán válasz nélkül hagyás taktikát választom, de nem sokat érek vele.
Miért nem azoknak írnak akik nem zárják ki őket alapból?
Elég sokan vannak fenn, lehet válogatni.
Aki meg a belső értékekkel jött:
Nagyon szép dolog is, főleg amikor a belső értékekkel rendelkező igénytelen, elhízott ember szexet keres.
De ha valakinek a belső értékek a fontosak, ő ezt vallja, akkor tessék, keresgéljen a hozzá hasonló külsejűek között, hiszen úgysem az számít.
Valahogy ilyenkor hirtelen mégsem a belső értékek lesznek a fontosak. Milyen furcsa.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!