Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem tudja rengeteg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudja rengeteg férfi felfogni, hogy CSAK sportos vagy kigyúrt férfit akarok? Más ne is írjon!

Figyelt kérdés

A profil tetején le van írva a grindrn és a planetromeon is.

Röviden, érthetően és normálisan.

De mintha semmi sem lenne.

Tömegével jönnek más típusú férfiaktól levelek.

Nem is csak átlagos formájúaktól de kövérektől is.

Nem hiszem hogy a testalkatnak össze kellene függenie az olvasási képességgel és értelemmel.

De mégis.

2020. nov. 5. 21:23
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Csak próbálkoznak, hátha
2020. nov. 5. 21:23
 2/9 anonim ***** válasza:
46%

Te csak a kulsosegekre mesz

Ok pedig ugy gondoljak (ahogy meg eleg sokan..) hogy a belso az fontosabb a kulsonel es ezert probalkoznak

Hogy hatha meggondolod valamelyikuknel ezt a nezopontodat..

2020. nov. 5. 21:26
 3/9 anonim ***** válasza:
80%

Nem kötelező válaszolnod nekik. Nekem anno kint volt hogy velem egykorú fiatalokat keresek kapcsolatra, ehhez képest nyomult a sok 40es pali a "szia szex" szöveggel. Instant tiltás, ne hagyd hogy más pazarolja az időd. (Mielőtt nekem esne valaki, akik beleférnek a korhatarba és azt keresik amit én azoknak mindig válaszolok, ha bejön ha nem, de ez amikor nem bírják elolvasni a profilt ez már nagyon unalmas...

18/f

2020. nov. 5. 21:47
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Ugyanúgy vagyok ahogy az előző: ha az időmet pazarolja válasz nélkül megy tiltóra.
2020. nov. 5. 22:28
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

#erőszak #zaklatás?

A végén még megsajnállak.

2020. nov. 5. 22:55
 6/9 anonim ***** válasza:
97%
Ha egy heteró nő lennél ugyanez lenne a helyzet... hiába írod ki, hogy x "paraméterekkel" életkorral, városból, célból keresel attól még a körlevelezők ugyanúgy megtalálnak (ahogy a napi másik 20-30-50-x embert is akinek ctrl+c-vel terítik a körleveleiket). Minden fórumon van tiltógomb, gondolom a romeo-n is.
2020. nov. 5. 23:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én komolyat keresek , ami ki is van írva a profilomra, mégis rengeteg farok képet kapok és szexfelkérést.

Bármit is írsz ki, nem olvassák el, pláne ha van kint képed.

2020. nov. 6. 06:48
 8/9 A kérdező kommentje:

Persze a tiltás megoldás, csak egy ponton túl nagyon zavaró.

Van amikor a simán válasz nélkül hagyás taktikát választom, de nem sokat érek vele.

Miért nem azoknak írnak akik nem zárják ki őket alapból?

Elég sokan vannak fenn, lehet válogatni.

Aki meg a belső értékekkel jött:

Nagyon szép dolog is, főleg amikor a belső értékekkel rendelkező igénytelen, elhízott ember szexet keres.

De ha valakinek a belső értékek a fontosak, ő ezt vallja, akkor tessék, keresgéljen a hozzá hasonló külsejűek között, hiszen úgysem az számít.

Valahogy ilyenkor hirtelen mégsem a belső értékek lesznek a fontosak. Milyen furcsa.

2020. nov. 6. 08:12
 9/9 anonim ***** válasza:
89%
Elmorzsoltam egy kósza könnycseppet, miközben olvastalak. :D
2020. nov. 6. 09:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!