Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként lefeküdnél egy FTM-lel? (lent)
Olyan transznemű sráccal, aki eredetileg lánynak született. Tegyük fel viszont, hogy még a női nemi szerve meg van. Az egyéb nemi vonásai viszont már férfiasak.
pl Luke Hudson, ha valaki ismeri.
Nem szeretnék senkit megbántani, de próbálok őszinte lenni. Én nem működök nőként. Tehát nem olyan megközelítésben vonzódok egy sráchoz, ahogy egy nő. Ez azt jelenti, hogy baromira nem igénylem azt a fajta "férfiaskodási kisugárzást". Semennyire sem, egyszerűen taszít. Nyilvánvalóan arra se vágyok, hogy valaki erőskezű engem oltalmazgasson, nem vagyok nő. Viszont igenis, vizuálisan arra izgulok fel, hogy valakinek darabra jó teste van. Kezdve mondjuk egy 185 centivel és hát nem éppen azzal a fajta csípőformával. Ahhoz van szemem, hogy egy csípőcsont pontosan hogyan merre mekkorát domborodik, hát én megyek az utcán, és pont ilyeneket nézek. Nekem nem attól lesz valaki szexi, vonzó, hogy növeszt magának egy borzalmas szakállat, felvesz egy ronda férfiinget, azt árad belőle a jókiállás, magabiztosság meg a kakaskodás. Közben meg hát nem egy adonisz. Nem, ezektől nálam csak még rosszabb lesz.
Egyetlen egyszer láttam egy FTM-et, aki nekem kivételes esetként tetszett, de ő nem "férfit" csinált magából, direkt (kompenzálásból) túltolva a biciklit, hanem egy egész helyes fiút, helyes frizurával.
Ja, amúgy engem az a része nem érdekelne, hogy van-e farka, vagy milyen, sose szerettem azt a részt, más testtájakra izgulok. Popsi, comb, vádli, has... Nem csak farokfétisesekből áll a melegvilág, ez egy ócska hazugság. és van még egy pár a közéletben.
Nem.
Maga a férfi test vonzana, mert baromi sok jóképű és jótestű FTM van, ha csak a neten körbenézek, de ha elkezdenénk a pettinget és előkerülne a punci és lelombozódnék, fel sem állna.
Idén egy nudi strandon volt szerencsém látni meztelenül MTF-et, baromi jól meg lett egyébként csinálva / műtve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!