Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vajon volt itt valami vagy nem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon volt itt valami vagy nem?

Figyelt kérdés

Tegnap este mikor mentem hazafelé, a buszon leült velem szemben egy srác, eleinte csak azt néztem, hogy milyen jó alakja van, aztán feltűnt az is, hogy milyen helyes, vagyis amit maszkban látni lehet. :) Azon kaptam magam, hogy egész úton nem is a telefonomat nézem, hanem vagy a szemeit, az arcát, ahogy mobilozik vagy a combjait. Az ölében volt a kabátja és tökre sajnáltam, mert szívesen nézegettem volna, hátha látszik valami. :) Aztán történt egy-két vicces dolog a buszon és kicsit elkezdtünk poénkodni. Azt észrevettem, hogy ő is nagyon sokszor rám nézett az út alatt és egy kis idő után letette maga mellé a kabátját, így tudtam nézelődni. :) Én szálltam le előbb és mikor visszanéztem, intett egyet.

Tuti, hogy csak beképzelem, hogy volt ott valami, végül is, egy jó fej hetero pasi is simán csinálna ilyet, hasonló helyzetben, nem?

2020. nov. 3. 22:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tök édesen hangzik az egész sztori, komolyan mondom. Teljesen random személy volt egyébként? Vagyis nem szoktad rendszeresen látni?
2020. nov. 3. 23:01
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Igen, volt ott "valami" egy másik meleg srác ha poénkodtatok is. Meg - bocsi ha fáj de hátha tanulsz belőle - egy lúzer a személyedben akinek ha tetszik valaki akkor annyira amatőr hogy nem cserél vele telefonszámot, vagy más kontaktot hogy fel tudja vele venni a kapcsolatot.
2020. nov. 3. 23:14
 3/6 A kérdező kommentje:

1. Új munkarendem van és tegnap jöttem először haza így. :) Még sosem láttam, de remélem lesz még hozzá szerencsém. :)

2. Teljesen igazad van, csak hát élőben azért nem olyan egyszerű ez.

2020. nov. 3. 23:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos. Marmint te, meg a tortenet. De hetero pasi nem foglalkozott volna ennyit veled. Szoval el kellett volna kerni a szamat legalabb, vagy a tied az olebe ejteni ;)
2020. nov. 3. 23:35
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
Egy jófej srác, akivel mivel beszélgettél és poénkodtatok, intett egyet amikor leszálltál. De ezt is azután tette, miután történt 1-2 dolog a buszon és szóltatok egymáshoz. Huuuu de romantikus sztori. Jah, nem. Túl sokat képzelsz bele egy nem létező dologba. Ne kezdd el tervezgetni a közös jövőtöket.
2020. nov. 4. 06:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha lesz folytatás írj privit kérlek :)
2020. nov. 16. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!