Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiuk ti hány évesen borotváltá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk ti hány évesen borotváltátok először a farkatok körül a fanszőrzetet??

Figyelt kérdés

Én 12 éves voltam, amikor azt szerettem volna, hogy olyan szőrös legyen a farkam körül mint a nagyfiúknak, és a felnőtteknek. Elcsentem apám borotvakészletét, és borotváltam, hetente többször is,de sokéig nem akart nőni a szőr!

Mindig felizgultam, egy egy ilyen borotváláskor. 13 éves elmúltam, akkor kezdett szőrösödni a farkam körül.

Azóta gyakran borotváltam le teljesen. Most közel egy éve nem nyúltam hozzá! Bizony alaposan megnőtt (bozontos 8 cm hosszú)! Meséljétek el nálatok hogyan történt.Idősebbek történeteit is szívesen várom!!

2020. nov. 1. 14:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

13 éves koromban kezdtem borotválni, akkorra lett már elég határozott szőröm ott lent. Nekem is és az akkori barátomnak is jobban bejött csupaszon, és azóta is mindig borotválom. Igen, meleg vagyok.

29/F

2020. nov. 4. 22:46
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Akik voltak katonák, ott milyen élmény volt?

Elmesélnétek, hogy voltak-e köztetek olyan srácok akik nyirták vagy borotválták a farkuk körül???

A többi sracok,hogy viszonyoltak ehhez a srácokhoz

Akár privibe is jöhet!

2020. nov. 8. 14:25
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"12 éves voltam, amikor azt szerettem volna, hogy olyan szőrös legyen a farkam körül mint a nagyfiúknak, és a felnőtteknek"

Honnan tudtad hogy milyen nekik?

2021. márc. 24. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!