Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk, hány évesen szoptatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, hány évesen szoptatok először és milyen élmény volt?

Figyelt kérdés

Mit éreztetek utána?

Elégedettséget, hogy végre átestetek ezen az élményen, vagy szégyent éreztetek, megbántátok?

2020. okt. 28. 19:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%

16 évesen télen utolsó napközis óránk tömegsport volt, ahova leginkább kisebb osztályosok jártak, meg én és egy osztálytársam, így nekünk külön öltözőnk volt. Zuhanyzás közben bohóckodtunk, beszélgettünk, majd szexre érve mindketten bemerevedtünk alul, így kisebb nagyobb nevetések közepette leszoptuk egymást. Én nagyon élveztem, ls szerintem osztálytársam is.

18/f

2020. okt. 28. 19:52
 2/13 anonim ***** válasza:
74%
Még nem csináltam, de izgat már egy ideje, hogy kipróbáljam.
2020. okt. 28. 19:55
 3/13 anonim ***** válasza:
98%

Én 18 éves voltam.

Kemping közös zuhanyzóban késő este mentem tusolni, azthittem már senki sem lesz.

Egy 30 as pasi pont végzett a tusolással amikor beértem.

Kicsit zavarban is voltam, le sem akartam vetkőzni még ki nem megy.

De persze leskelődtem, amit észrevett és szóvá is tett.

Vagyis megkérdezte, hogy szeretném e megfogni ....

Ebből lett életem első szopása.

Akkor nagyon élveztem.

Utána szégyeltem magam, nem is tudtam aludni.

Ma már ha rágondolok felizgulok.

2020. okt. 28. 20:19
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

27 éves voltam (kb egy hónapja).

Imádtam, azóta nem tudom kiverni a fejemből, újra akarom

2020. okt. 28. 22:53
 5/13 anonim ***** válasza:
98%
Jó lenne már kipróbalni
2020. okt. 29. 00:30
 6/13 anonim ***** válasza:
47%
10 éves voltam, a másik fiú 1-2 évvel fiatalabb. a fenekembe is megpróbálta betenni, de nem igazán sikerült, én pedig meg sem próbáltam neki, mert jóval nagyobb farkam volt már akkor is, viszont szopta ő is az enyémet. Amúgy a nővérébe voltam szerelmes, aki szintén a közelben volt, de nem tudott az egészről. A fiú megkérdezte, hogy a nővérére gondolok-e közben, de nem így volt.
2020. okt. 29. 00:42
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen. Elé térdeltem, és hadd szóljon. Imádtam közben markolászni a combjait. Kemény és vastag volt a farka, de nem nyomta torokra (ezt nem is szeretem).

És egyszer csak jött. Előtte megremegett,és hatalmas adagot lőtt a a számba.

Finom édes cucc volt. Majd mikor az utolsó cseppet is lenyalogattam a szerszámáról, felsegített, és leguggolt, majd közölte: Most én jövök!

...2 perc alatt telilőttem. :)

Aztán volt lehetőségünk rendesen, ágyban. De jó volt.:)

2020. okt. 31. 02:00
 8/13 anonim válasza:
100%

16 voltam mikor megtaláltam véletlen egy srácot a facebookon akit romeon is láttam. Beszélgettünk pár hétig utána találkoztunk. Egy erdő bejáratánál találkoztunk és elkezdünk sétálni az erdőbe. Közbe sokat beszélgettünk. Én egy nem messze lévő, de nagyon eldugott helyre vezettem. Ott leszoptam, és a számba élvezett. :) Nagyon kellemes élmény volt, a mai napig sokszor eszembe jut.

(18f,Nyh.)

2020. okt. 31. 15:28
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb 2 hónapja volt az első. Nekem jó volt mind adni mind kapni, újra jó lenne alkotni valamit
2020. nov. 1. 06:45
 10/13 anonim ***** válasza:
89%
MÉg nem voltam sráccal de amiket írtatok tök jók. Irigykedek hogy ti már 14-17 között kipróbáltátok sráccal.
2020. nov. 16. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!