Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért vannak olyan passzívak, akik szopás előtt nem akarnak nyakat, mellkast, mellbimbókat, hasat csókolgatni, nyalogatni?
Az miért baj, ha csak szopni akar?
Hamar a lényegre tér legalább. :)
Igen, találkoztam mindkét esettel, volt olyan, aki ölelgetett, simizett, csókolgatott, aztán tért a lényegre -mondjuk viszonoztam is, mert olyan volt a feeling. Ennek következtében baromi nagyot élveztünk mindketten kb. egyszerre. És nem hagyott elmenni. "Majd akkor, amikor én akarom".
A másik pedig, ami se simi, csók, stb, konkrétan rábukott, cuppogósan, csak kicsit húzta a dolgokat (azaz csak addig nem hagyott elmenni, amíg szopás közben ő el nem ment a saját kezétől) -ez két perc volt. Próbáltam visszatartani, de egy pillanatra abbahagyta a szopást, és szólt, hogy "add a számba az összeset MOST" -és amikor mentem, ő is. Úgy, hogy miközben megtöltöttem a száját, ő a saját boxerét.
És utána mindig ilyen találkáink voltak -de volt, hogy csak arra volt igénye, hogy minél hamarabb a szájába menjek. Mind lenyelte. Eztán ivott egy pohár üdítőt, adott egy puszit az arcomra, és lelépett.
De sokszor már másnap felhívott, hogy "tali a szokott helyen?"
...így megy ez.
Én mondjuk mindkét verziót szeretem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!