Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Full passzívok akik csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Full passzívok akik csak szopnak - ti mit élveztek benne?

Figyelt kérdés

Foglalkoztat a gondolat meg izgat is, de igazából attól félek, hogy ha arra kerülne a sor megunnám, vagy nem tudnám csinálni.

Szoktátok közben verni magatoknak vagy mindenféle stimuláció nélkül is élvezitek?

2020. okt. 22. 17:54
 1/4 anonim ***** válasza:
93%

Én eddig csak egyszer szoptam sajnos, de azóta nehéz másra gondolnom.

Imádtam minden pillanatát, nem érdekelt az én farkam (bár állt mint a cövek), mert csak azt a farkat akartam érezni, élveztetni. Jó érzés a tudat, és jó érzés, hogy kitölti a számat, és a végén a jutalom

2020. okt. 22. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szopásnál is áll sokszor, felizgulok szabályosan közben. Persze elélvezni ennyitől nem tudok, de attól még jó érzés nagyon. Mondjuk nálunk utána jön általában az anál, és azt már mindketten egyformán élvezzük. :)

(Bocs, ha a "csak szopnak" kitételt úgy értetted, hogy anál sincs, csak orál. Ez esetben nem igazán tudok válaszolni a kérdésre.)

2020. okt. 22. 18:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én aktív vagyok és meglep engem is hogy sok srácnak ez öröm és mégis. Pedig soká élvezek el...
2020. okt. 22. 19:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Èn azèrt szeretem, mert utána jön az anál ami rettentő jó èrzès... Plusz ahogy elkezdek szopni feláll az enyèm is, lüktet közben ès ez nagyon izgató :)
2020. okt. 22. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!