Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés analba?
Figyelt kérdés
Én még nem voltam fiúval.
Milyen érzés analba avagy kapni?
És oralozni milyen érzés?
Ne kövezzetek meg.
2020. okt. 22. 17:43
1/5 anonim válasza:
Anált már adtam lánynak, imádtam.
Kapni még nem kaptam sajnos, pedig nagyon vágyom rá.
És szopni is isteni! Amióta először csináltam nem tudom kiverni a fejemből
2/5 anonim válasza:
Felemelő mindkét oldal, de azért függ a partnertol is:)
21/f
3/5 anonim válasza:
Sajnos én sem próbáltam még:/ 20F
De szívesen kipróbálnám:P
5/5 A kérdező kommentje:
Talán egyszer kipróbálom igazi hús vér fiúval is. Én hetero kapcsolatban élek amúgy, de biszexnek érzem magamat és azt a párom is tudja. Abba bele ment, sőt szereti is ha bele ülök egy jó kis tapadó korongos méretes dildóba és közben ő meg szopizik. Tudja hogy képes lennék fiúval is dolgokra, de így kapcsolatban nem erőltetem én ezt neki. Pedig nagyon izgatja ilyen dolgokat csinálunk és kéri is. Szeret játszani a Popómmal. Egyszer talán meg tudom milyen igazi farokkal is játszani 🙂
2020. okt. 26. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!