Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az mennyire ritka, ha valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire ritka, ha valaki nem híve az alkalmizásnak melegként?

Figyelt kérdés

Nemcsak nem keresek ilyet, de ha engem keresnek is nemet mondok.

Akár van kapcsolatom akár nincs.

Túl konzervatív?

Van más meleg is aki ilyen?

2020. okt. 18. 10:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%
26 vagyok és egy jó ideje már szingli. Több mint éve. Ezen idő alatt egyszer sem kalandoztam.
2020. okt. 18. 16:34
 12/19 anonim ***** válasza:
93%
44 vagyok ....én sem voltam még alkalmas szituba.sose szerettem.most se.inkább várok.
2020. okt. 18. 16:37
 13/19 anonim ***** válasza:
95%
Kezdem azt hinni, hogy a Genfi tó fenekén, egy búvárharangban előbb találnék komoly társra, mint a magyar melegek között...:)
2020. okt. 18. 16:38
 14/19 anonim ***** válasza:
92%
Én sem vagyok túlságosan oda az alkalmi, egy estés kapcsolatokért. De tény, hogy ez a kisebbség.
2020. okt. 18. 16:49
 15/19 anonim ***** válasza:
47%
Vicces lenne, ha az elején eldöntenék a felek, hogy komoly kapcsolatot szeretnének. Honnan tudják, mi lesz belőle? Sehonnan. Ez nem szándék kérdése.
2020. okt. 18. 18:10
 16/19 anonim ***** válasza:
80%

Sosem kerestem alkalmi dolgokat, undorodtam is tőle. Sokkal többet érek annál hogy akárki megkaphasson.

Akik szerint meg "kapcsolatot nem keresni kell, hanem jön" hát aki akar az pedig pont keresni fog, és nem fog dugni mindenkivel. Előző párommal is már az elején tisztáztuk mi a célunk, és fél évig együtt is voltunk utána ( költözés miatt lett vége a dolognak)

19/f

2020. okt. 18. 18:45
 17/19 anonim ***** válasza:
90%

Már csak az kell, hogy az ilyen szándékú emberek megtalálják egymást.

A 3-as voltam

2020. okt. 18. 18:47
 18/19 anonim ***** válasza:
90%

Kedves 15-ös, igen is el lehet dönteni előre, hogy neked csak egy kielégülés vagy komolyabb dolog kell. Persze lehet, hogy nem lesz belőle semmi az adott illetővel.

Félre ne érts, engem nem zavar, ha te inkább csak szexelgetnél ezzel azzal, de ez nem kifogás. :)

2020. okt. 18. 21:35
 19/19 anonim ***** válasza:
90%
például én is. ezért nem is lesz soha senkim. de ez a bokorban, meg wc-ben, nem az én világom. de az sem, hogy valaki tök ismeretlennel ágyba bújok bebaszás után (vagy legalábbis nem emlékszem :)
2020. okt. 19. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!