Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró ha egy passzívnak csöpög az előváladéka miközben d*gják?
Figyelt kérdés
2020. okt. 15. 22:05
11/27 anonim válasza:
Ismerek egy srácot aki e miatt hagyta ott a barátját,
De ez természetes,
Nálam izgatóan hát tudom hogy jól csinálom.
12/27 anonim válasza:
egyáltalán nem!
tetszene ha rám csöpögne miközben lovagol
13/27 anonim válasza:
Dehogy zavar
Kifejezetten izgat amikor fentről folyik a herémre
14/27 anonim válasza:
ha csöpög a passzívnak az azt jelenti hogy az aktív nagyon jól csinálja, természetes dolog
15/27 anonim válasza:
Nálam egy aktív srácot kicsit zavart, de kotont húzott az enyèmre is ès egy nagyon jó menetet hozott össze velem :)
26/F
17/27 anonim válasza:
Pont azt akartam írni, amit a 15-ös. Engem speciel nem zavar, szerintem izgató, de ha egy aktívnak mégsem tetszik esetleg, akkor még mindig meg lehet oldani úgy, hogy a passzívra kotont húznak dugás előtt. ;)
18/27 anonim válasza:
Eszembe nem jutna óvszert húzni a passzivra
Többségében én se húzok
19/27 anonim válasza:
Nem volt olyan rossz, orgazmus után csak lehúzta, kidobta a gumit, megtörölte a farkam ès ennyi volt :)
20/27 anonim válasza:
Én pl. imádnám. Azt is, hogy ennek következményeként mondjuk a hasamra megy lovagló pózban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!