Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nagyon rövid (néhány órás)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rövid (néhány órás) netes beszélgetésből érezted már úgy, hogy "szerelmes" vagy?

Figyelt kérdés
Nem tudom, mi ez, nem bírom kiverni a fejemből. Sajnos nem jól váltunk el, valószínű sose beszélünk újra, de azóta is fáj a lelkem, pedig sose láttam, jóformán képen se. Teljesen hülye vagyok? :)
2020. okt. 15. 12:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

#8-as vagyok.

A fájó sóvárgás pár napig tartott nekem, de az nagyon rossz volt. Persze azóta is gyakran eszembe jut.

Nem tudom, hogy nálad hogy fog lezajlani.

2020. okt. 15. 15:48
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszi, jól esik, hogy vágod, miről van szó.
2020. okt. 15. 16:06
 13/19 anonim ***** válasza:
84%
Igen éreztem már ilyet, de nem néhány órás netes beszélgetésből. Nagyon sokat beszélgettünk.
2020. okt. 15. 18:59
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem olyan régen volt hasonlóban részem. Nagyon jól megértettük egymást, tetszett is, de aztán egy bizonyos oknál fogva hirtelen abbamaradt az egész, és amióta nem beszélünk, hiányzik, és nagyon sajnálom, hogy nem jött össze. De túl fogsz lépni te is rajta, viszont szerintem sokáig eszedbe jut még később is.
2020. okt. 15. 19:00
 15/19 A kérdező kommentje:
14 - bezony. Valahol egyelőre egy "minta" ő még, bárki is ír rám. Meglátom ezt a rohadt borítékot, aztán heló nyugalom :D
2020. okt. 15. 19:27
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha van kedved beszélgetni, írj :) Nem biztos, hogy rögtön válaszolok, mert dolgozom, de valamikor biztosan.

14-es

2020. okt. 16. 07:55
 17/19 A kérdező kommentje:
14 - Persze, volna kedvem. Egyébként mi volt az a bizonyos ok? Mármint a publikus része?
2020. okt. 16. 09:43
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak volt, amin annyira nem tudott túllépni, hogy inkább elbúcsúztunk egymástól.
2020. okt. 16. 11:18
 19/19 A kérdező kommentje:
Na, okuljon mindeni belőle, a dolog kétesélyes. Persze azt hiszem, én vagyok a fasz. Szeretem annyira, hogy ezt bevállaljam. De elfáraadtam. Csao
2020. okt. 16. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!