Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magnumban? többi lent
Figyelt kérdés
aktív pasik akik már jártatok a magnumban a glory hole szobában ha van bent valaki hogyan teszitek be a lyukon hogy kényeztessék gumival vagy anélkül?
aki járt már a magnumban írhatna priviben is lenne pár kérdésem
2020. okt. 13. 21:44
1/35 anonim válasza:
Én gumi nélkül szoktam átdugni, de volt már, hogy mire visszahúztam, addigra volt rajta... ;) Szóval van aki készül a túloldalon és ráhúzza.
2/35 A kérdező kommentje:
és ha csak popsival kényeztetne akkor is hagynád gumi nélkül?
2020. okt. 14. 00:12
3/35 anonim válasza:
Általában gumi nélkül szokták átdugni.
Szeretnek elmenni a szájba.
Én nem szoktam gumit tenni rájuk.
19f
4/35 A kérdező kommentje:
Én csak és kizárólag popsit adnék nekik
2020. okt. 14. 09:02
5/35 anonim válasza:
Én is szoktam váltogatni hogy mit adok ;) de anál csak gumival
6/35 anonim válasza:
Én nem mennék ilyen helyre, de megfogalmazódott bennem az a kérdés hogyha valakit így dugnak az nem kényelmetlen?
7/35 anonim válasza:
Ez ilyen falon keresztüli adok-kapok?
8/35 anonim válasza:
Bocsi hogy heteroként hozzá szólok de mindig érdekelt: ha most van egy 16 centis farkam és azt akarom át dugni akkor abból hány centi lóg át a túl oldalra? Most ugye ott a fal akkor az effektív hossz ami bent van akár szájban akár popsiban kb 10 centi vagy annyi se... Vagy hogy van ez
9/35 anonim válasza:
És ott lehet szopni is? Azaz van ilyen szopo meg szopató box?
10/35 anonim válasza:
Igen van a fal pedig nem vastag. 😜
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!