Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legrosszabb alkalmi randid?
Amikor előadta, hogy bírja a nagy méretet, majd amikor sor került a dologra gumi nélkül is a makk ha befért de azon is nyöszörgött
Tipikus esete annak aki szájhős, aztán 0 rutinnal csak les
Kb fél óra vesződés után én magam vertem ki a hátára aztán elköszöntem.
Egyetlen egyéjszakás kalandom, szórakozóhelyen ismerkedtünk meg, iszogattunk, majd felmentünk a lakásomra. (én vagyok a nő)
Már javában dugtunk, amikor egyszer csak felpattant és kiszaladt a fürdőbe.
Nem tudtam mire vélni. Hát kiderül, hogy rókázni ment ki, de nem találta el a WC kagylót, így kifestette a fél fürdőt. Szerencsétlen jószág szégyenében azt se tudta mit csináljon és a pólójával meg a zoknijávál mosta fel a fürdőt. Mentségére szóljon, vagy egy órát elmatatott bent, de tényleg tisztára törölt mindent. Megszégyenülten kért egy pohár vizet meg egy pólót (csak egy nagyobb női volt kéznél) és hazaballagott.
Rendes volt, mert 2 nap múlva felhívott bocsánatot kérni és elhívott kávézni, hogy kimagyarázza magát. Addig-addig, hogy végül mégiscsak az ágyban kötöttünk ki és életem egyik legjobb élménye volt. Szerintem nem győzött kárpótolni a rókázós incidens miatt. :D
Igen, szólt már más is.
Bocsi, nem figyeltem!
Saját válaszomat nem tudom törölni, úgyhogy légyszi akit zavar, az jelentse az adminnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!