Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Összeszűrtem a levet egy 38...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeszűrtem a levet egy 38 éves férfival, bővebben lent. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Szóval van egy 38 éves, biszex nős pasi. Nagyon bejött, mert sportos, férfias, nagy farka van, és teljesen fiatalos. Amúgy ritkán vonz ez a korosztály, de ő megfogott elég rendesen.

Szóval rendszeren dugott engem, viszont kiderült hogy van felesége meg két gyereke, de ez csak 2 hónap után derült ki, és nem tudom, mit csináljak... Szóljak róla a feleségének? Igazából lelkiismeretfurdalásom van, pedig én nem is tudtam az ő másik életéről, de úgy érzem, nem fair a feleségével szemben. Persze azóta már nem szexelünk, amióta kiderült a dolog.

18 éves passzív srác vagyok.

2020. okt. 13. 09:45
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
81%
Ha zavar hagyd abba vele, de ne szólj senkinek. Semmi közöd hozzá.
2020. okt. 13. 09:59
 2/45 anonim ***** válasza:
86%

Ne haragudj, de ne legyel mar teljesen hulye...

Ha zavar, annyit tehetsz, hogy kilepsz ebbol. Ennyi a te dontesed ebben. Az osszes tobbi ra es a felesegre tartozik.

2020. okt. 13. 10:13
 3/45 A kérdező kommentje:
Aha, csak itt egy baj van, ha én tudom, hogy neki van egy másik élete, akkor sosem dugattam volna magam vele... tehát jól félre lettem vezetve és ki lettem használva
2020. okt. 13. 10:15
 4/45 anonim ***** válasza:
86%
Igy van. De a bosszu nem vezet sehova, es egy csaladot teszel tonkre gyerekestol, felesegedtol. Ha meg akarod szopatni, csinald maskepp.
2020. okt. 13. 10:24
 5/45 anonim ***** válasza:
100%
bocs, felesegeStol.
2020. okt. 13. 10:24
 6/45 anonim ***** válasza:
83%

"tehát jól félre lettem vezetve és ki lettem használva"

Ő 38, te 18, mégis mit vártál mi lesz ebből?

Amúgy meg elég nehéz eltitkolni az ilyet, főleg ma ahol közösségi oldalakon simán lelehet nyomozni. Na meg feltételezem soha nem vitt fel a lakására sem...

2020. okt. 13. 10:36
 7/45 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem dugd meg a feleseget:)
2020. okt. 13. 10:39
 8/45 anonim ***** válasza:
87%
Ha beköpöd mi lesz jobb? Vagy persze tedd. Hajrá. Ha neked jó hogy 2 gyerek meg egy anyuka életét tönkreteszed és ez neked jó akkor tedd. Aztán majd ùgy nézz a tükörbe minden nap hogy mindig jusson eszedbe hogy te tetted... A pasi dolgai miatt büntettél 3 másik embert... Ha a psasit akarod szivatni hívd fel hogy szifiliszed van és menjen tesztre. Pár napig retteghet. De amúgy ne tedd tönkre 3 ember életét azért mert 1 buta volt és nem korrekt
2020. okt. 13. 10:41
 9/45 anonim ***** válasza:
28%

Mivel nem szólt neked hogy van családja, és becsapott kihanált

Amiről te nem tehetsz.

Szóljál nyugodtan a feleségének kivel él együtt,!

Úgy lett volna korrekt ha előre szól hogy van családja és ne számíts többre.

2020. okt. 13. 10:56
 10/45 anonim ***** válasza:
29%

Nem a srác teszi tönkre a családot, hanem az apuka!

Szóljál nyugodtan

2020. okt. 13. 10:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!