Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha egyszerre 4 állandó szexpartnerem van? 18F
Figyelt kérdés
Szóval van 4 srác, akiket általában rendszeresen leszopok és meg szoktak dugni, de mind a 4 állandó partner, és egyik nap pl az egyikkel vagyok, a másik nap meg a másikkal. Ők is tudnak egymásról, és őket ez nem zavarja.2020. okt. 11. 17:36
2/36 anonim válasza:
Manapság ez egy lánynál nem meglepő.
3/36 anonim válasza:
Lennék ötödik :) És nem gáz. Ha tudják főleg nem gáz. Fiatalon kell élni mert öregen már...
4/36 A kérdező kommentje:
Nem kell ötödik, de köszi :)
2020. okt. 11. 17:58
5/36 anonim válasza:
Egy hímringyó vagy, de ez kit érdekel?
6/36 A kérdező kommentje:
5-ös! Köszi :) de ne irigykedj ilyen feltűnően :P
2020. okt. 11. 18:17
7/36 budaiz válasza:
Nem gáz ha igy érzitek jól magatokat.
8/36 anonim válasza:
Biztos nem tudnék semmibe se nézni egy ilyen srácot.
9/36 anonim válasza:
Uhh nagyon lennék a helyedben kár hogy nekem nem jön össze ilyesmi...
1uf
10/36 anonim válasza:
Jó neked, nekem egy időben csak 3 volt. Egyszer-kétszer váltották is egymást...
32 /passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!