Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit néztek meg elsősorban a fiatal srácokon? Milyen fiúk jönnek be nektek?
Konkrétan mikor ránézek nyilván egyszerre meglátom az alakját meg arcát, ami jó ha vékony vagy izmos, majd a cipőjét, lábát nézem meg.
Nagyon bejön ha divatos a srác és fasza cipőben van.
18f
Nekem az a legfontosabb, hogy valami megfogjon a partnerben...
Aztán jön minden más...
De az nagyon fontos, hogy szerszám nekem tetsző legyen!, borotvált, formás, mindig szopható legyen...
Attól függ, mit akarok. Ha semmit, csak a szexuális fantáziam éber, akkor garantáltan végigmérem a skinny tapinaciban a csípője-popsija-combja-vádlija íveit, ebből garantáltan nem marad ki. Ha életem szerelmét keresem, akkor hát elsőnek a helyes frizura fog feltűnni az utcán, és akkor megpróbálok diszkréten elé vágni, hogy láthassam szemből az arcát és mindenképp a szemét.
Azt mondják, fontos a belsőt is megismerni, én azt mondom, sok emberről, ha látod jönni-menni már ordít a külsejéről a belsője is.
1. Testalkat
2. Arc
3. Kor
4. Segg
5. Bulge
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!