Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként meg mernétek mondani egy random srácnak egy szórakozóhelyen, hogy szerintetek ő helyes?
Nem, ha nem tudom biztosra hogy meleg nem merném. Volt már belőle, bajom nem kicsi, tanultam belőle örök életre. 😕
19 F
Nem.
Viszont, ha meleg szórakozóhelyen/kávézóban vagy, akkor érdemes megpróbálni!
Semmit nem vesztesz vele és egy ilyen fellépés azért imponáló, férfias. Sok emberből hiányzik már az efféle megközelítés, viszont a hátad mögött már lekérdeznek az összes barátjuknál, aztán ha potenciálisan az eseted, megy message-ben a péniszkép.
Ez természetesen nem mindenkit jellemez, ez csak személyes és baráti tapasztalatokon alapul. Egy szó, mint száz - ha valaki tetszik, akkor jelezd nekik. Ha biztos vagy a dolgodban, megfelelő helyszínen/környezetben, menj oda hozzá és kérdezd meg.
Arra az időre pedig tedd félre a bizonytalanságod, esetleges önbizalomhiányod és a visszautasítástól/csalódástól való félelmed - lehet, hogy életed egyik legjobb lépését teszed meg.
Szoktam mondani egyébként is ha valaki jól néz ki, megdicsérem
De ez nam azt jeleníti hogy akarok tőlle valamit, de nem is szokták annak venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!