Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Titeket zavarna ha egy kezdő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ha egy kezdő srác élőben mondjuk meggondolná magát?

Figyelt kérdés
Tehát mondjuk elkezdenék orálozni de ha nem jön be leállok...
2020. okt. 4. 13:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is kezdő vagyok és engem nem zavarna. Fordítva is benne lennék.
2020. okt. 4. 16:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Volt egyszer egy fiú, aki mikor már levetkeztünk és elkeztdtük huzogatni egymasnak hirtelen lelassitott utana megállt és aztmondta neki ez nem megy

Kérzetem mi a baj azt momdta hogy semmi de nem megy, pedig kemeny volt neki is

Aztan vegul beszelgetes lett a vege kb masfel oran keresztul es nem volt semmi, de nekem nagyon fajtak a golyoim...

Viszont pár nappal később felhívott hogy készen áll és akkor megtörtént

Ha az első valakinek akkor szerintem megérthető

2020. okt. 4. 16:30
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna, én is voltam kezdő, tudom milyen az első előtti izgalom, kérdések, stb.
2020. okt. 4. 21:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Egyszer velem is volt, hogy egy 18 éves srác (nem volt totál kezdő), a közös hokizás közben lelankadt és kérte, hogy hagyjuk abba. Nem haragudtam rá, megértettem. Örülni persze nem örültem, de mindig csak az a jó szex, amit mindketten élvezünk.

Más fiatalokkal szerencsére nem volt ilyen, de mindig benne van a pakliban mindenkivel, akivel nem ismerjük egymást.

2020. okt. 14. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!