Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 30+os férfiak, akiknek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30+os férfiak, akiknek a fiatalok jönnek be, miért?

Figyelt kérdés
2020. okt. 2. 21:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Mert puhák, finomak, frissek.
2020. okt. 2. 21:26
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
Az első jól leírta. Rajtuk még minden szép, és lelkesek, őszinték. A szemük is sokkal szebben csillog.
2020. okt. 2. 21:32
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
Mert ők még hisznek a mesében.
2020. okt. 2. 21:34
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Vannak szép mesék, amelyek jól végződnek, csak a romlott embereket kell kiszűrni az ismerkedésből. ;)

Sokaknak van rossz tapasztalata, ezért negatívan állnak a dolgokhoz. Ezt is megértem, de mindig vannak kivételek. :)

2020. okt. 2. 22:00
 5/14 anonim ***** válasza:
90%

Amúgy meg a magyar nép egy jó depis, irigy, gyűlölködő csoport, szóval szerintem heteroknál sem mindig jobb a helyzet. Max annyi a szerencséjük, hogy többen vannak. Minden 4. Magyar depis. Aztán meg se említsem az alkeszokat.

Utolsó voltam.

2020. okt. 2. 22:03
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
22:00 most miről beszélsz? Nem ez volt a kérdés
2020. okt. 2. 22:03
 7/14 anonim ***** válasza:
79%

30+?

40+ is!!!

41 vagyok, imádom a fiatal fiúkat!

Csak sajnos nincs olyan fiatal srác, aki szeretné, hogy orálisan kényeztessem!!!

2020. okt. 2. 22:15
 8/14 anonim ***** válasza:
92%

Azért, mert a melegek egyik fele csak alakzatilag vonzódik a srácok testéhez, a sármos férfias kinézet, viselkedés pont úgyanúgy taszítja őket, mint akármelyik heteró társukat, pláne érzelmileg semmit nem akarna tőlük.

Azt hadd ne magyarázzam, mi a különbség egy szinte nőnek tűnő babaarcú húszéves, meg egy évtizedek tesztoszteronjától szétrombololt, amúgy is szarok bele hozzáállású, ronduló férfi kinézete között, amit egyesek sármosságnak és karakterességnek csúfolnak. Igen, aki férfiként működik, azt nem érdekli a süket mellébeszélés, mert nem a "biztonságérzetet nyújtó" elvont hülyeséghez vonzódik, hanem igenis a jó kinézethez.

Heteróknál jobb a helyzet, mert a nők még idősebben is jobban néznek ki, egyrészt magasabb az arcuk zsírszázaléka, vagyis olyan a bőrük mint a babapopsi, másrészt MINDENT ELKÖVETNEK azért, hogy törekedjenek a jó kinézetre, a fiatalság, szépség megtartására. A férfiak nem. Sőt, a legtöbb huszonéves már (direkt csinálják) rosszabbul néznek ki, mint a nagyszakállú télapó és a Mézga Géza keveréke. Nagyon kivételes az, aki még 40-esként is jól néz ki. Pedig nem lenne lehetetlen. Néhány tudatos sportember, fotomodell, feminimebb fiú törekszik rá, hogy kinézzen valahogy, de a 99% nem törekszik. Szarik bele. És amíg ez így marad, bizony nagyon sokan arra kényszerülnek, hogy a 20 éveseknél álljanak sorban mind. Igen, a kinézetükhöz vonzódnak, nem kell mellébeszélni. Mégis mire vágyna másra? Szép családi életre? Mikor úgyis titokban kell felosonni a hátsó lépcsőházban, meg ne tudja a főbérlő? Egy nőnek lehet, hogy megteszi az, hogy "ugyan csunyácska az uram, valójában nekem se tetszik, de szeret engem, gondoskodik a közös gyermekünkről, és hazahozza a gyárból a pénzt"... de a meleg világban ezek nem igazán lesznek szempontok. Ilyen szempontból a meleg világ őszintébb: ott biztos nem fog veled olyan összeállni, akinek nem tetszel, csak azért, hogy ne rágják már többet a szülei, nagyszülei, hogy mikor házasodik már.

Persze a heteró férfiak is általában a 20 éves nőknél állnak sorban.

2020. okt. 2. 23:36
 9/14 anonim ***** válasza:
90%

Akkor most fordítsuk meg a kérdést...

Azok a fiatalok, akiknek a 30 + osok jönnek be, illetve elfogadják őket maguk mellé, miért teszik ?

Sokszor hallottam már fiataltól és olvastam is itt is, hogy a korabelivel nem találja meg a közös hangot,gyerekesek, linkek, stb.

Lehet egy fiatal is jobban szeretne fiatallal lenni,élni,de ha nem talál olyat, aki megfelel, akkor azzal van, vagy él, akitől ezt megkapja.

Most az érdekmentes kapcsolatról beszélek.

Bár egy fiatal Mézga Gézaként, vagy Télapóként is fiatal , ez tény !

2020. okt. 3. 05:41
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem az életkor a lényeges.

Fiatalban is, idősebben is van sok közömbös, néhány taszító, és ritkán vonzó.

2020. okt. 3. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!