Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szopni szerető srácoknak a farok a lényeg?
Figyelt kérdés
Mert sokszor úgy érzem minden más lényegtelen. Szép a farkam és sokan dícsérik is, de néha azt érzem csak az a lényeg.2020. okt. 1. 19:14
1/16 anonim válasza:
Sokuknak csak a farok a lényeg. Én is tapasztaltam...
2/16 anonim válasza:
Hát, mivek biszex vagyok, így igen, csak a farok a lényeg. Meg persze legyen egészséges, meg azért legyen normális is :D Egy bunkót senkinek sincs kedve kényeztetni.
26F
3/16 anonim válasza:
Nekem fontos az is mennyire szimpatikus a partner. De a teste az nem fontos.
5/16 anonim válasza:
Ha nem akarnak kapcsolatot
Csak egy alkalmi akkor igen.
6/16 anonim válasza:
Én is bi vagyok, de az összkép a fontos. Sőt minél szebb legyen, mivel csak a legszebbekre áll fel.
7/16 anonim válasza:
Nekem mindegy hogy néz ki a másik, ha csak szopni akarok. Akkor bizony valóban csak a farka számít, hogy bekaphassam.
8/16 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy jó a farka valakinek, de olyan csúnya, hogy zacskót kell húzni a fejére, plusz testre sem nagy szám. Lecumizzátok az ilyeneket is? Attól, hogy valaki bi megdug akármilyen nőt is, ha mondjuk jók a mellei?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!