Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek ti próbálkoztatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek ti próbálkoztatok már heteró pasinál?

Figyelt kérdés
Ha igen hogyan reagált?

2020. szept. 28. 23:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%

Nekem fizetett egy meleg pasi, hogy leszophasson. Nagyon fura volt, de ügyes volt, ugyanis elélveztem kb 2szer :D

Jobb volt, mint vártam :D

2020. szept. 29. 16:26
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
en meleg vagyok,de nem én hajottam,hanem volt,hogy röbb hetero fiu a haverom lett,es kérdezösködtek mi hogy van..de volt olyan,hogy egy sracnek bejöttem,pedig ott volt nem messze a banöje,csak valamiert mehtetszettem neki
2020. szept. 29. 18:18
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
#2 azért ok hogy részeg voltál és rákérdeztél a másiknál de az sincs rendben hogy utána kivittek és megvertek ebből én nev vettem volna le tanulságot azért tettem volna valamit ellene legalább utólag is
2020. szept. 29. 18:28
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
egy helyes heteró sráccal addig beszélgettem, míg ki akarta próbálni milyen, ha én szpom le :) elég jó volt neki és beindultam én is
2020. okt. 4. 23:16
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Van is egy olyan barátom, akivel kikezdtem. Aki tudja rólam, hogy nagyon, meg mindig meg szeretném kapni. Sajnos semmi nem történt köztünk, de a kalandjaimról ki szokott kérdezni.
2020. okt. 5. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!