Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha maszturbálsz a szobádban utána hova teszed a zsepit?
Figyelt kérdés
Ha pl a lakótársad is otthon van akkor kiviszed előtte?
Vagy elteszed a kukádba és akkor viszed ki amikor nem látja/hallja?
2020. szept. 27. 19:38
11/30 anonim válasza:
Normál esetben az ágyam melletti kiskukába, aztán kiürítéskor megy kifele. De ha más is járkál itt (pl szüleim néha) és benne van, hogy használja a kukát akkor lehúzom a wc-n (azért, mert tényleg van vmennyi szaga)
13/30 anonim válasza:
Bekereteztetem. Aztán fel a falra. 😂😂😂
14/30 anonim válasza:
"Vagy elteszed a kukádba és akkor viszed ki amikor nem látja/hallja?"
Hiaba nem látja/hallja, attól még érzi a szagát...
15/30 anonim válasza:
"(azért, mert tényleg van vmennyi szaga)" attol is fugg, hany eves vagy. Ha oreg vagy mar, akkor irtozatos a szaga...
17/30 anonim válasza:
ki kell dobni a szemetesbe, és nem kell hetekig abban érlelni
18/30 anonim válasza:
Lent hagyom a parkettán és másnap reggel kidobom. :) 21 F
19/30 anonim válasza:
Én már jóideje megeszem, így a zsepivel sem kell bajlódni.
Egyszer, nyaraláskor viszont haverom zsepijét megtaláltam az ágya mellett, de leszartam, kidobtam, utána meg egész nyaralás alatt ezzel szívtam a vérét. Ebből kiindulva, ha normális emberekkel élsz együtt, esetleg haverokkal, nem kéne nagy problémát keríteni ebből a dologból, elvégre természetes, hogy néha-néha könnyíteni kell magunkon.
20/30 anonim válasza:
Nem is tudom mit tennek, ha haverom zsepijet megtalalnam... mondjuk ugy, hogy o nem is sejti, hogy mire gondolok vele kapcsolatban. Bar, azthiszem lattam ilyesmi filmet, vagy csak almodtam, nem tudom. De amiket itt olvastam, haaaat... komoly pazarlas ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!