Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja sok passzív hogy szeret sokáig szopni ha nem is?
Figyelt kérdés
Volt egy találkám tegnap. 10 perc után kérdezte mikor megyek már el. Fél órát simán bírni szoktam és mondtam előre.2020. szept. 27. 12:51
2/9 anonim válasza:
Pedig tök buli sokáig játszani egy farokkal :D
Szopogatni, nyalogatni, stb. Több időbe több minden belefér ;)
3/9 A kérdező kommentje:
Ezzel nincs gond, de előre tudta, hogy hosszú lesz.
2020. szept. 27. 13:21
4/9 anonim válasza:
lehet csak gondolta,hogy sokáig bírja, de aztán élőben meg nem, keress mást akkor
5/9 A kérdező kommentje:
Azon vagyok. Csak ez nem az első ilyen sajna. A kedvenc partnereim eltűntek. Az egyiknek párja lett. A másiknak külföldi meló. A harmadik visszaköltözött vidékre... :D
2020. szept. 27. 13:36
6/9 anonim válasza:
Ilyen ez az élet sajna:-D
Akkor sok sikert hozza:-D👌
7/9 anonim válasza:
Én tényleg szeretek hosszan szopni, de igen, elég sok aktív elég bizonytalanul áll ehhez, mert sok a kamus, aki azt mondja hogy szereti és mégsem. Ezzel az a baj, hogy az olyanok esélyeit is rontják, mint pl én, aki valóban szeret hosszasan szopni.
9/9 anonim válasza:
Sok a tapasztalatlan aki mindent beigér, és nagy a szája.
Én a baszással vagyok így.
100pasiból 3 bírta
El is vettem a harmadikat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!