Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív srácok, izgat hogy milyen a passzív farka?
Figyelt kérdés
Engem igen pedig csak fogdosom. Szopni pl nem szoktam.2020. szept. 24. 00:47
1/9 anonim válasza:
Ugyan nem melegként írok de szerintem alap hogy egy együttlét során izgatja a fantáziát hogy mi lapul a másik gatyájában akár aktív akár passzív az illető
2/9 anonim válasza:
Izgat, de attól hogy valaki passzív még igényelheti hogy foglalkozzanak a farkával is. A passzív nem egyenlő a full passzív al.
3/9 anonim válasza:
Legyen, igen
De nem foglalkozok nagyon vele.
4/9 anonim válasza:
Engem érdekel, mert szeretem leszopni a passzív partnerem miközben megdugom.
5/9 anonim válasza:
Én se nagyon szoktam foglalkozni vele, mondjuk a partnereim többsége sm igényelte eddig egyáltalán. De attól még látványra, kinézetre természetesen izgat a dolog. Nekem amúgy az is tetszik, ha nagy, és keményen áll dugás közben, de az is nagyon cuki, ha picike és lankadt végig. :)
6/9 anonim válasza:
Persze, hogy izgat!
Ha már együtt vagyunk szopni is akarom...
Pláne, ha fiatal a srác...
7/9 anonim válasza:
Persze, h izgat hisz lefogom szopni és imádom mikor a manduláim közé löveli a nedüjét!
8/9 anonim válasza:
izgat főleg ha látom hogy felkeményedik neki is ha dugom
9/9 anonim válasza:
Nem. Nyilván legyen formája és mérete, de a partner farka huszadrangú kérdés nálam. Sokkal inkább a feneke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!