Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálsz ha az aktív keményen visszaél az erejével?
Volt a héten egy 20 éves srác akivel találkoztam. Orál közbe dugni kezdte a szám majd lenyomta tövig és hiába nyomtam el lent tartotta vagy 30mp-ig.
Mikor kivette köhögtem és mondtam a magamét. Elnézést kért. Azt hitte élvezem. Folytattuk. Erre megismételte de ezúttal mikor elélvezett és tele élvezte a szám.
Izmos volt és emiatt nem kezdtem vitába. Nem akartam, hogy esetleg bántson is. De ha egyszer szól az ember miért csinál ilyet. Anál szerencsére nem volt.
De análba is jártam már úgy hogy egyből berakta tövig holott szóltam, hogy lassan. Mázlim volt hogy nem volt nagy a srácnak...
Ezért kéne alaposabban megismerkedni valakivel, mielőtt szexelsz.
Sajnos, ha az "akarsz dugni? én is" alapon mennek a találkák, és ez a meleg/biszex srácoknál gyakran így van, annak ez is lehet az eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!