Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elítélsz egy férfit(párod) ,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélsz egy férfit(párod) , ha másra csinálja, úgy, hogy már összeköltöztél vele?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy beleszeret másba és ezt a tudtodra is adja simogatás, stb közben. Elhagynád, vagy megvárnád, míg elmúlik neki?

2020. szept. 19. 21:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, de nem tudok mit kezdeni a helyzettel. Nem könnyű úgy, hogy a "bosszútól" kell féljek.
2020. szept. 20. 16:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Miben tudna ártani? Egyelőre ő csalja a párját, szóval inkább ő neki kellene tartania tőled. Ez pusztán lelki és érzelmi manipuláció, megfélemlítés. Nyugodtan dobd ki.
2020. szept. 20. 16:46
 13/15 A kérdező kommentje:

A kérdés rólam szól, csak másképp fogalmaztam meg. Érzelmi megcsalásról van szó, bár nekem az egyenértékű a fizikaival.

Ártani tud képekkel, amiket rólam csinált, illetve fizikálisan. Mondhatni bántalmazásnak is, de ezt nem úgy kell elképzelni, hogy hagyom magam, de inkább ő kerül erőfölénybe.

2020. szept. 20. 17:21
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Minél többet írsz, annál durvább és bonyolultabb a helyzet...
2020. szept. 20. 18:50
 15/15 A kérdező kommentje:
Mindegy, igazából úgy terveztem, hogy megmutatom neki ezt, hogy mások véleménye esetleg meggyőzi, hogy nem az én gondolatmenetemmel van a probléma. De ennyi mindent nem terveztem leírni. Szóval lényegtelen, máshogy kell megoldanom. Azért köszönöm a válaszokat!
2020. szept. 20. 19:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!