Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ajánlotok inkább? Nektek volt hasonló korkülönbség? Belevágjak vagy ne? Többi lent!
19 vagyok!
És már nagyon ki szeretném próbálni fiúval!
Megismerkedtem a chaten egy férfival!
Igaz, hogy 40, de rohadt fiatalos,sportos és 6-7 évet simán tagadhat!
Megbeszéltük, hogy először csak a hoki esetleg orál, utána meg így tovább!
Már sokat beszélgettünk és lassan jönne a találka!
Belevágjak úgy hogy ennyi a korkülönbség, vagy várjak egy velem egykorúra mondjuk 20-25!
De akikkel meg ebbe a korosztályból beszéltem, mind kamu! Vagy nem ír, vagy nem jön el, stb! Ha meg számon kérem letilt!
Köszi a Véleményeket!
Privátot nem küldjetek, köszi!
1-es
tényleg jóképű, és már 2,5 hónapja skypolunk
3-as
Pin@?
Vágj bele. :)
1 éve egy 21 éves sráccal kezdtem el "érdeklődni egymás iránt".
Közölte, hogy hetero kapcsolata van... nekem is.
Ritkán ér rá... én is. De akkor nagyon. :) Voltunk már közös hétvégézni szállóban. Együtt. Jó volt. :)
Várjuk a következő alkalmat, de közben, ha csak egy kávéra vagy egy sörikére (és lopott ölelésre) szinte mindennap összefutunk. :)
f/48
Ha szimpatikusak vagytok egymásnak és működik a kémia, miért ne? Szerintem nem azon múlik ki mennyi idős! Anno én 17évesen veszítettem el a szüzességem egy majd 40 évessel, ami hatalmas élmény és élvezet volt!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!