Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek ti mikor szoktátok csak úgy szex nélkül leszopni a pasitokat?
Figyelt kérdés
Mondjuk reggel ébredés után, fűrdés, vagy zuhanyzás közben, TV nézés, vagy PlayStation-özés közben, alvás előtt stb. Ha vannak ilyen érdekes helyzetek írjátok le hogyan szokott történni. :D2020. szept. 18. 19:36
1/10 anonim válasza:
Akik idejárnak azok többsége szingli szóval nem fogsz válaszokat kapni szerintem :D
2/10 A kérdező kommentje:
#1 Én a régen történt dolgokat, kalandokat is szívenes meghallgatom. :D
2020. szept. 18. 19:38
3/10 anonim válasza:
Volt egy kis alkalmi* barátom (amikor ő 22, akkor én 43), aki sokszor úgy ébresztett, hogy a farkam a szájában volt. Úgy mondta: Imád ilyenkor reggelizni.
...én se voltam hálátlan... :)
*-néha összejöttünk egy közös ivászatra, aztán vagy ő aludt nálam, vagy én nála... de mindig meglovagolt. De rég volt...
4/10 anonim válasza:
Mindig, amikor engedi. Pl. mikor telefonált közben szerettem neki látni.
5/10 anonim válasza:
Ja ja, amikor csak tehetném a farka a számban lenne, imádnák játszani vele mint egy kiscica a pamutgombolyaggal,... Bár én nem karmolnám. 😀😀
6/10 A kérdező kommentje:
#5 Ez olyan aranyos volt! xD :)
2020. szept. 20. 02:49
7/10 anonim válasza:
Sokszor megesik :D tv nézés, játék közben stb mindig nagyokat élvez és az az energia amit élvezéskor átad az felejthetetlen és egyben engem is kielégít
8/10 anonim válasza:
Bármilyen helyzet jó, ami nem átlagos, sablonos.
Pl fözés közben. Telefonálás közben azért izgató, mert vissza kell magát fognia a partnernek, nehogy aki a túlvégen van, az megérezze hogy itt éppen élvezkedés van.
De a múltkor pl a auchanban a próbafülkében gyorsan lepippentettem.
9/10 biology97 válasza:
Főzés, telefonálás, sorozatozás, fürdés, törölközés, tételek tanulása közben - illetve kiránduláson, stb. Amikor úgy érzem, hogy megkívánom Őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!