Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon vékony srác nektek vonzó?
Figyelt kérdés
Kíváncsi Aktívként! Kort is írjatok!2020. szept. 17. 20:11
11/25 anonim válasza:
repedésig basználak..36F 120 kg.
12/25 anonim válasza:
Én vékony vagyok. Megfognak a vékonyak, de nem azok, akik nálam vékonyabbak.
Én 180 centi magas vagyok, és 60 kg.
13/25 anonim válasza:
En hetero no vagyok (magas, nem zerge alkat), es mindig is a ropik tetszettek. Aztan mondtak nekem, h a macikapitany alkat jobban passzol hozzam, es vegul rajottem, h azt is szeretem.:D
14/25 anonim válasza:
12-es!
Neked milyen korosztály jön be?
Imádom a hasonló testalkatot mint a tied!
Én 175cm 75kg izmos vagyok!
Ha gondolod írj privátban ha szeretsz beszélgetni is!
16/25 anonim válasza:
nem kizáró ok, de lányos ne legyen
17/25 anonim válasza:
Ha fiatal, nekem nagyon is 😁 35f
18/25 anonim válasza:
Az ilyennek a feneke is finom..Ha sírna is beleerőszakolnám a 20 cm-es nagy izmos farkam..:-)
19/25 anonim válasza:
Szexuálisan igen, párkapcsolatilag nem.
20/25 anonim válasza:
Nekem bejonnek a vekony aktivak. Izgato :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!