Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Ha valaki 1 millió...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Ha valaki 1 millió forintot adna nektek ha egy szép lánynak 30 percen keresztül nyaljátok a punciját, megtennétek, vagy elutasítanátok?

Figyelt kérdés

2020. szept. 14. 11:32
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
#10 Szerintem annyit senki nem adna, de ingyen biztos lecumiztatnának sokan. :D
2020. szept. 14. 12:16
 12/31 anonim ***** válasza:
87%
Fél óráig nem, de 5 percig lehet.
2020. szept. 14. 13:24
 13/31 anonim ***** válasza:
26%
1 gurigáért leszopnék egy csőbuz!t pedig hetero vagyok. Az kb5 heti fizum.
2020. szept. 14. 14:47
 14/31 anonim ***** válasza:
78%

(Szarkazmus ON) Az eddigi válaszokat olvasva egyértelműen kijelenthetjük, hogy a szexuális orientáció kialakulását a legnagyobb mértékben A PÉNZ befolyásolja. Nem a genetika, nem a családból hozott minta, nem a szociális háttér, nem a pszichoszexuális fejlődés stb., hanem kizárólag a pénz. 1 millió forint belengetése hallatán akár melegből, akár heteróból egy pillanat alatt 'biszex lesz' egy alkalomra. Ezek szerint a szexuális orientáció, a meleg (vagy hetero) identitás nem is olyan sziklaszilárd, mint eddig hittük. Gyakorlatilag 1 milla felett képlékennyé válik az identitás és simán megtesz az ember bármit, a meleg kinyalja a nőt, a hetero pasi lesz.pja a "csőbuz!t" (pedig rá sincs szorulva anyagilag) stb. (Ez nem csak identitás és orientációs kérdéseket vet fel, hanem erkölcsi kérdéseket is, keményen.) (Szarkazmus OFF)

Én semennyiért(!) nem nyalnék ki nőt melegként. Akkor sem, ha híd alatt kellene élnem emiatt. (Jöhet a piros X záporeső.)

2020. szept. 14. 16:02
 15/31 A kérdező kommentje:
Figyelj egy rakás meleg szexelt már nőkkel, főleg olyanok akik nem voltak sokáig tisztában az orientációkkal. Puncit nyalni leírhatatlanul jó. Nincs még egy olyan dolog a világon amit ennyire jó nyalogatni, maga a mennyország. Ha pedig 1 millát is kapnál érte akkor elmondhatnád magadról hogy te vagy a világ legszerencsésebb embere. Amíg nem próbálod ki soha nem érted meg.
2020. szept. 14. 16:10
 16/31 anonim ***** válasza:
26%
Én hetero vagyok. De szerintem semmi extra nincs a puncinyalásban.
2020. szept. 14. 16:29
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, lol. XD

Te biztos, hogy jó kategóriába írtál??? XD

Nem kevered véletlenül a biszexualitást a homoszexualitással? :) Tudod...

Meleg pasiknak aztán magyarázhatod, hogy mennyire jó pnát nyalni... :D Akikre te gondolsz, azok nem melegek, hanem biszexek.

2020. szept. 14. 16:45
 18/31 anonim ***** válasza:
92%
Ez inkább az emberek anyagi helyzetére bizonyíték, nem az orientációnukra.
2020. szept. 14. 16:50
 19/31 anonim ***** válasza:
87%
Anyád elöbb szerzek enyi pénzt mint hogy megtegyem de nem akarok negativ lenni
2020. szept. 14. 17:51
 20/31 A kérdező kommentje:
Srácok a puncinak nincsenek fogai. :D Szerintem ha meleg lennék én megtenném ennyi pénzért.
2020. szept. 14. 17:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!