Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra vonzó a szőrös láb?
Figyelt kérdés
A kérdés adott, kérlek, szavazzatok!:)
De kommentben nyugodtan kifejthetitek részletesen is.:)
(Kategória!!!:))
2020. szept. 13. 15:01
A kérdező szavazást indított:
Igen, inkább legyen szőrös.
Nem, inkább legyen csupasz.
47 szavazat
1/8 anonim válasza:
Nekem a pasis pasik jönnek be, így tetszik ha valakinek szőrös a keze, lába, és esetleg van egy kicsi a hasán és mellkasán is. Intim részen pedig szőrtelen, max rövid szőr.
24/f/m
2/8 anonim válasza:
Nekem is a szőrös pasik jönnek be. Engem az sem zavar hogyha az intim részeken is szőrös.
26F
3/8 anonim válasza:
Jó ha van szőr mert ha zavar letudod szedni fordítva nem
4/8 everlight válasza:
inkább legyen kicsit szőrös mint sima
5/8 anonim válasza:
Ne legyen olyan olyan szörös hogy fésülni lehet. De egy kis ször csak férfiassá teszi.
6/8 anonim válasza:
Én 13 éves korom óta gyantazom a teljes testem karok lábak is! De én így érzem jól magam! Természetesen sokkal vonzóbb számomra egy full szőrtelen fiú mint a szőrös. De különbözőek vagyunk. Mindenkinek más az ideálja!
7/8 anonim válasza:
Engem taszítanak a szőrtelen fiúk. Szőrös láb alap, de máshol sem probléma a háton kívül. Ha ezek mellett még borostája is van, na az már az igazi! :D
8/8 anonim válasza:
nekem izgató főleg a sötét egyenes szőrű lábak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!