Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meddig normális , hogy valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig normális , hogy valaki nem fogadja el magát ? Hány éves korig ?

Figyelt kérdés
Például aki még 27 évesen se fogadja el magát arra már lehet mondani , hogy elveszett ?

2020. szept. 12. 23:46
 1/10 anonim ***** válasza:
2%
nem mindenki dolgozza fel a betegségét olyan könnyen, sokan tagadják, menekülnek előle legyen szó bármilyen betegségről
2020. szept. 12. 23:53
 2/10 anonim ***** válasza:
97%

Mindenképpen lehet rá mondani, még fiatalabbaknál is, ez nem egészséges

de az idősebb korosztályban még gyakoribb

2020. szept. 13. 00:06
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Nem kor kérdése. Semmilyen korban nem ideális ha nem vagy rendben önmagaddal, de soha sem késő. Ha egyedül nem megy, akkor szakember segíthet.
2020. szept. 13. 06:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Pont Enyi voltam mikor kinyilvánítottam hogy más vagyok, és el kezdtem fiúkkal a szexuális életem, de előtte barátnőm volt.

Csak hazudtam magamnak.

2020. szept. 13. 08:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyéntől függ de bátorság és kitartás kell ahoz hogy bevalld mert megéri hogy emberként élhess ne elbujva a sarokban
2020. szept. 13. 09:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
17/f
2020. szept. 13. 09:12
 7/10 anonim ***** válasza:
78%

Egyéntől függ, szerintem intelligencia kérdése és semmi köze a coming outhoz.

Én soha nem kérdőjeleztem meg, elfogadtam ennyi. A coming out meg... en nem coming outoltam soha, mégis élek boldogan.

2020. szept. 13. 14:03
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Miért lenne bármikor is normális????
2020. szept. 13. 17:07
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy vagyok, mint a 7-es.

Én mondjuk 21 voltam mire elfogadtam magam és akkor kezdtem el ismerkedni.

Viszont Coming out az a mai napig nem volt, szerintem felesleges összevonni az előbújást az elfogadással.

Attól, hogy önazonosan élsz, de nem nyilvánosan teszed ezt (mármint nem teszed közhírré, hogy meleg vagy), még lehetsz önmagad.

2020. szept. 14. 15:48
 10/10 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem butaság "elveszett" jelzővel illetni, olyat aki nem fogadja el magát, vagy nem fogadja el magát annyira hogy ország világ előtt hüszkélkedjen azzal, hogy nem hetero. Megfordítva a kérdést? Mivel jobb egy visszafogott életet élőnél egy kicsapongó szexmániás mondjuk? Nem hiszem, hogy az egyik boldogabb lenne a másiknál, más személyiség típusok, máshogy gondolkoznak és ennyi.
2020. szept. 15. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!