Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Délegyházi naturista standon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Délegyházi naturista standon belül, hol található a melegeknek elkülönített része?

Figyelt kérdés

2020. szept. 12. 19:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
21%
A homokozó mellett
2020. szept. 12. 19:31
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Miért kell legyen melegeknek elkülönített rész? Ez a test szabadságáról kellene szóljon, nem a szexről.
2020. szept. 12. 19:41
 3/11 anonim ***** válasza:
80%

Látod, ez a baj. "Elkülönített rész" aztán meg majd panaszkodsz, hogy kiközösítik a bzikat.

Arról nem beszélve, hogy ahol megjelennek ott egyből indulnak a játszadozások. Nekem a melegekkel nincs bajom, amíg képesek NORMÁLISAN viselkedni. Ha a heteró párok megállják, hogy nem kamatyolnak a bokrokban, akkor ők miért nem???

2020. szept. 12. 19:51
 4/11 Béla211 ***** válasza:
71%
A heró párok a vízben szelnek nem egyett láttam akkár délegyházan is igaz ott inkább csak akkor mikor nem voltak gyerekek a parton és nem voltak sokan. De sima ruhás strandon Balatonon közvetlenül a gyerekek mellet ment az aktus. És ezek heteró voltak.
2020. szept. 12. 19:58
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
Áh, tehát ha valaki lop és kiderül, hogy a szomszédja is lop, akkor az már legális?
2020. szept. 12. 20:02
 6/11 anonim ***** válasza:
81%

Félreértés ne essék, én egy biszex csaj vagyok. Nem zavar, otthon ki melyik lyukba dugja, de felmegy a pumpa bennem, amikor ott enyelegnek a parton.

És rendre a meleg pasik csinálják ezt.

2020. szept. 12. 20:05
 7/11 anonim ***** válasza:
86%
Bemész és elég hamar meg fogod találni :D bár pont a Délegyházin még nem jártam, de külföldön már nagyon sok nudin. Elég könnyen észrevehető ha a meleg részre téved az ember.
2020. szept. 12. 20:13
 8/11 Béla211 ***** válasza:
100%
Én nem tudom Délegyházán a strandon vízben nem láttam egy meleg párt sem csókolózni sem. Még kézen fogva sem sétálni. Bele értve magunkat sem. Heteró párokat viszont annál többet. Délegyházán nem találsz ilyen meleg részt. Többségében ott nem a szexről szól a dolog hanem hogy meztelenül lehes és úgy strandolhas.
2020. szept. 12. 21:07
 9/11 anonim ***** válasza:
94%

"De sima ruhás strandon Balatonon közvetlenül a gyerekek mellet ment az aktus. És ezek heteró voltak."

Pontosan. A 3-as még nem volt este Siófokon az aranyparton :D

8-as:

Én Gárdonyba járok, ott is lényegében erről szól, igaz ott a hancúrplaccon is vannak melegek, nem csak a meleg részen, de sokszor akkor is kinézik őket, ha egymás hátát bekenik naptejjel. A hetero pasik meg ott huzkodják a szerszámukat, hetero párok meg szexelnek.

2020. szept. 12. 22:07
 10/11 anonim ***** válasza:
57%
#9-es! Írtam privátban! De ha zavarna! Itt is mefkérdezem! Ez a hancúrplacc milyen? Hogy kell elképzelni?
2020. szept. 14. 05:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!